דרוש מידע צהרון - מה החוק - ההפתעה שפתאום מגיע ה־1 בספטמבר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הלוואי..
לכי תראי מה הולך בשירשור של היום חינוך ארוך בביה"ס, מלא הורים מתנגדים.
בגנים, לא בית ספר
ילדה בבית ספר יכולה להסתדר ולחזור לבת ולחכות שעה שאמא תחזור
ילדה בגן לא.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהפתרון לשנים הבאות הוא, שכמה שיותר הורים יתלוננו למבקר המדינה על המצב ההזוי שהתשלום לצהרון יורד כמו שעון כל חודש, למרות שהצהרון יכול להיפתח גם אחרי החגים (והיו שנים כאלו).
אולי זה יעזור שמבקר המדינה יבדוק את העניין ויחייב את המפעילים להחזיר תשלום על כל יום של עיכוב בפתיחה
באותו רגע נראה שהמפעילים עושים הכל כדי לפתוח בתחילת שנה

• הוסף לסימניות
אני שואלת אם יש חוק בנושא
לא מה כל רשת החליטה שהיא עושה איך שבא לה..
אני רוצה לפנות למבקר המדינה
אנא תעזרו לי לוודא אם הרשת עוברת על חוק כלשהו

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא מצאתי חוק מסודר בנושא של פתיחת הצהרון וגביה לפני שהצהרון נפתח בפועל.

• הוסף לסימניות
מוזר שנתנו לנהם תחת ניצנים על 17
אם אין ברירה- אז אין ברירה, החוק הבסיסי זה מ15 ילדים. נכון שבחוק נתנו גם אפשרות לשיקול דעת של המפעילים/עיריה, אבל הם לא יכולים לומר למשרד החינוך שהם לא פותחים צהרון בסיטואציה כזו.
אם היה פחות מ15 זה היה מוזר שפתחו אצלם.

• הוסף לסימניות
פנית למבקר המדינה?
זה ממש מתסכל לשלם ולא לקבל תמורה
במיוחד שאנחנו באמת צריכים את הפתרון הזה!

• הוסף לסימניות
אני הבנתי צריך רישום של 70 אחוז מילדי הגן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה