נכתב ע"י תור הזהב;858639:אני אוהבת את הציורים שלך וגם עכשיו. אבל גם לאחר מחשבה לא הצלחתי להבין את הסיבה לגוון הפנים של הילד, לא מבחינה טכנית ולא מבחינה אמנותית. אשמח להסבר.
האם והרקע מצוינים בעיני.
נכתב ע"י yoyoBL;858667:איזה יופי, ממש אומנותי ומביע... האמא 10, הילד פחות..
סה"כ אבל, נדיר!
נכתב ע"י תור הזהב;858679:הייתי מציעה לך לתת לילד גוון טבעי אולי מעט בהיר מהאם, ואיזשהי הילה עדינה, כרגע הילד קצת מגושם ושמן יכול להיות שכדאי גם לעדן את התווים, תנסי לבחון תמונות ולראות איזה תווים יש לאנשים שמשדרים אצילים וגובה.(וגם לתת ליד שלו את האורך הקיפול שחסר).
נכתב ע"י ליבי עיצוב;858688:ממה שראיתי מעבודות שלך עד עכשיו זה מדהים שיש לך ידע ובכל זאת את בוחרת לא לחשבן ל"איך שציור צריך להראות" ולעשות מה שאת מתחברת אליו והציורים שלך יוצאים מסקרנים ומביעים במיוחד
נכתב ע"י pr;858689:הציור ועזות הצבע מדהימים!
אהבתי מאד, הציורים שלך תמיד מיוחדים כל כך!
מבחינת התחושה שמועברת, ברגע הראשון -
זה ילדה עם בובה, בעיני.
אח"כ הבחנתי שה'ילדה' בוגרת יותר, אבל הילד נותר בעיני כמשהו לא כ"כ חי,
בובתי כזה.
אומנותי זה ודאי..
אני מאד אוהבת את היצירות שלך, את כבר יודעת!!!
נכתב ע"י אבוקדו;858966:יש לי עוד רעיון בשבילך להשתחרר ולהרגע: לנפץ בקבוקי זכוכית. (בשטח פנוי, כמובן)
(ועוד שאלה: אם בציורים שלך את רק באה להשתחרר ולהרגע- אז למה את מעלה אותם כאן בפורום?)
מה-----זה?????????נכתב ע"י אבוקדו;858966:יש לי עוד רעיון בשבילך להשתחרר ולהרגע: לנפץ בקבוקי זכוכית. (בשטח פנוי, כמובן)
(ועוד שאלה: אם בציורים שלך את רק באה להשתחרר ולהרגע- אז למה את מעלה אותם כאן בפורום?)
נכתב ע"י אבוקדו;858966:י)
נכתב ע"י אבוקדו;858966:יש לי עוד רעיון בשבילך להשתחרר ולהרגע: לנפץ בקבוקי זכוכית. (בשטח פנוי, כמובן)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים