בקשה צ'יטה.

• הוסף לסימניות
יש בצ'יטה מספר מדף!!!
צפה בקובץ המצורף 1837750

ולא לטעות - המייל לא הגיע מצ'יטה - מהם לא קיבלתי כלווום!! אבל אחרי שעברו מס' ימים התקשרתי לחנות [בישראל] ושם בדקו לי ושלוח לי את המייל המצורף.
לגמרי חנות ראויה להערצה!!!
הרבה פעמים בעלי החנות לא רוצים להביא לי את החבילה בכלל, כי אין לי אפליקציה לאשר שקיבלתי :mad:
מה שקורה, בעל החנות או מישהו אחר, מתנדב להיכנס מהפלאפון שלו- ואז הוא רואה את ההודעה הזאת, כנראה.

• הוסף לסימניות
לגמרי חנות ראויה להערצה!!!
הרבה פעמים בעלי החנות לא רוצים להביא לי את החבילה בכלל, כי אין לי אפליקציה לאשר שקיבלתי :mad:
לגבי האפליקציה - הם בחנות אמרו לי להגיד לצ'יטה שופס - החנות שמשם אוספים את החבילה - להיכנס ולאשר בעצמם... כי הם הבינו שאין לי אפליקציה...
ובלי לסטות מהנושא - אכן כן - השירות לקוחות בחנות "ישראליין" הנ"ל מיוחד ואישי מאוד!!! בלי ספק ראוי להערצה בישראל של היום...

• הוסף לסימניות
בדואר ישראל יש אפשרות לבחור נקודת איסוף עד שהחבילה מגיעה לארץ.
בחרתי גם בחרתי
רק משום מה הם טענו שהיה עומס בסניף שאליו בחרתי אז הם שמו את החבילה באיזה סניףףף....

• הוסף לסימניות
השירות של צ'יטה לבעלי הטלפון הכשר מזעזע
גם לעסקים ששולחים משלוחים דרכם שאמור להיות תקשורת
הם ביטלו את האופציה לנציג טלפוני
הכל מתנהל בפניה דרך האתר
לא חוזרים עם מענה
מחכים שהמשלוח יגיע בדר"כ לאחר כמה ימים
ואז פתאום חוזר אלייך נציג בפניה ואומר נראה שהמשלוח סופק בתאריך כך וכך
כלומר אין מענה בכלל רק שמגיע המשלוח מאשרים שהוא הגיע ...

• הוסף לסימניות
חשבתי רק אני נתקעתי איתם...
מזה אומר??
1733398482868.png

• הוסף לסימניות
זוועה מה שהולך איתם
אתה מזמין חבילה ובוחר נקודת איסוף קרובה אליך, ואז שולחים לך את זה לקצה השני של העיר כי "לא היה מקום בנקודות באיזור שלך", ואז אתה פונה לשירות לקוחות ולוקח עוד 2-3 שבועות עד שזה מגיע אליך, הם כמובן יציעו לך משלוח עד הבית בתוספת תשלום.
בפעם אחרת הזמנתי לנקודת איסוף מסויימת, וקיבלתי הודעה לבוא לאיסוף, ומתברר שהחנות הזו סגורה (לצמיתות) מזמן.
בעבר זו הייתה חברה שליחויות יקרה ומכובדת, היום דואר ישראל עולה עליהם עשרת מונים
יתכן לכאורה לומר שיש להם 2 נקודות איסוף בכל עיר וכל השאר מפוברקות רק בשביל להרשים

• הוסף לסימניות
לסיכום: לא כדאי לקנות בעלי אקספרס כרגע?

• הוסף לסימניות
חבל שאי אפשר לבחור חברת שילוח מעליאקספרס.
בלת"ק

כשאני רוכשת בעלי אקספרס, אני מזהירה את המוכר במיליון אזהרות, שלא יעיז לחשוב על שילוח עם צ'יטה.
ואני מעדכנת אותו חגיגית, שבמידה והוא שולח דרך צ'יטה, אני מבטלת את העיסקה.

אני מצרפת להודעה שלי גם תיאור נזעם [במקסימום האפשרי] נגד צ'יטה..

וזה עובד.
זוועה מה שהולך איתם
אתה מזמין חבילה ובוחר נקודת איסוף קרובה אליך, ואז שולחים לך את זה לקצה השני של העיר
תתנחם שזה באותה העיר, ואתה צריך ללכת רק לקצה השני שלה...

• הוסף לסימניות
בלת"ק

כשאני רוכשת בעלי אקספרס, אני מזהירה את המוכר במיליון אזהרות, שלא יעיז לחשוב על שילוח עם צ'יטה.

וזה עובד.

וזה עובד? 🤩
אפשר את הטקסט כתוב?
זה ממש יועיל לי 😊

• הוסף לסימניות
לסיכום: לא כדאי לקנות בעלי אקספרס כרגע?
אחרי בדיקות רבות הגעתי למסקנה אחת:
כל העוגמות נפש שהיו לי מאלי אקפסרס- לא מגיעים ליום אחד של קניות ברבי עקיבא!
לא המחירים, לא השירות ולא ההיצע...
עדיף לי להתרוצץ בכל העיר ולחפש חבילות כשאני יודעת שהם שם- מאשר לבזבז ימים שלמים על 'אולי נמצא איזה שמלה ב800 ש"ח' 🙄

• הוסף לסימניות
בלת"ק

וזה עובד.

גאוני
תודה על הרעיון

• הוסף לסימניות
באיזה מספר הצלחת לדבר איתם?
לא מצלחה להגיע לנצג אנושי בשום מצב :(
תיכנסי לאתר תלחצי על צרו קשר-צ'יטה שופס(באנגלית). התקשרתי למספר הטלפון שמופיע שם ולחצתי את מספר השלוחה הראשונה שכתובה באתר.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה