הדירה שממורכזת בהודעה היא 20 מ"ר רבוע. זה כמעט כמו לגור בעזהוואן זירו נותן פריים -0.85 וכנראה שזה הולך להגיע ביום שני ל4.15 לשנה שזה יוצא 2420 ש"ח לחודש.
@אאאא.... נשמע שיש כעס בליבך על משקיעים ועל בעלי דירות במרכז וכו'.
אולי נוכל לעזור לך? אולי בפרטי. אשמח באמת לעזור מנסיוני הדל כמה שאפשר כדי לכוון אתכם לדירה טובה משלכה בעז"ה... אני ממש מתכוון ברצינות. אם אינך רוצה לתת כתובת מייל אכתוב לרגע אתת שלי.
ברוך השם מסודר בדירה במרכז בלי משכנתא, פלוס השקעות בשוק ההון.אני מצטרף להנ"ל
איזה מיסוי?בגלל המיסוי.
גם על דירה ראשונה יש מס, וגם יש הוצאות עו"ד והובלות וכו'.איזה מיסוי?
יש לך גם דירות להשקעה?
איזה מס ?גם על דירה ראשונה יש מס, וגם יש הוצאות עו"ד והובלות וכו'.
שיח של חרשיםרק כואב לראות איך משקיעים מונעים מזו"צ את האפשרות להגיע לדירה משלהם כמו ברמב"ש ד' ועכשיו בחריש.
מדרגות המס ברכישת דירה ראשונה\יחידה (בתוקף עד 15.1.2023)איזה מס ?
אני אכן שוקל ברצינות לעשות את זה, אבל יש לי בעיה להזדהות כאן.הוצאות עו"ד עלי
הובלות לא צריך כי אני משאיר אותך שם כשוכר
עוד שנתיים מסיימים את הסיבוב
לאיפה לשלוח טיוטה?
רק לדייק שהמס הוא מהסכום הזה ומעלהמדרגות המס ברכישת דירה ראשונה\יחידה (בתוקף עד 15.1.2023)
עד מחיר דירה של 1,805,545 ש"ח - לא ישולם מס רכישה
החל ממחיר דירה של 1,805,545 ש"ח ועד 2,121,605 שקל - מס רכישה של 3.5%
החל ממחיר דירה של 2,121,605 שקל ועד 5,525,070 שקל - מס רכישה של 5%
החל ממחיר דירה של 5,525,070 שקל ועד 18,416,900 שקל - מס רכישה של 8%
החל ממחיר דירה של 18,416,900 ₪ - מס רכישה של 10%
אני אכן שוקל ברצינות לעשות את זה, אבל יש לי בעיה להזדהות כאן.
ושכחת שגם אין לי את האפשרות להשתתף בהגרלות של דירה בהנחה.
אני ממליצה למי שבדרך לקנות דירה לחכות לאחרי ה- 15.01.רק לדייק שהמס הוא מהסכום הזה ומעלה
לדירת 2 מיליון המס יגיע ל7 אלף שקל בערך
גם אתה צופה ירידות בפריפריה?צריך יותר לדעת את הפרטים
ותלוי באיזה אזור
אבל אם מדובר באזורי מרכז
לכאורה כן
עזוב דירה בהנחהמדרגות המס ברכישת דירה ראשונה\יחידה (בתוקף עד 15.1.2023)
עד מחיר דירה של 1,805,545 ש"ח - לא ישולם מס רכישה
החל ממחיר דירה של 1,805,545 ש"ח ועד 2,121,605 שקל - מס רכישה של 3.5%
החל ממחיר דירה של 2,121,605 שקל ועד 5,525,070 שקל - מס רכישה של 5%
החל ממחיר דירה של 5,525,070 שקל ועד 18,416,900 שקל - מס רכישה של 8%
החל ממחיר דירה של 18,416,900 ₪ - מס רכישה של 10%
אני אכן שוקל ברצינות לעשות את זה, אבל יש לי בעיה להזדהות כאן.
ושכחת שגם אין לי את האפשרות להשתתף בהגרלות של דירה בהנחה.
אם תהיה ירידה מטורפת, הכסף שבבנק יהיה בסכנה ממשית ואז לא יהיו לו לא דירה ולא כסף...עזוב דירה בהנחה
רק מהירידה המטורפת שתהיה כאן לטענתך לאורך כל הדרך אתה הולך לעשות עלי איזה סיבוב של 200-300 אלף
בפרט שאת הכסף הזה תשקיע בתשואה אדירה של 4 אחוז בבנקים !
סתם שאלה, יש אפשרות מסודרת לעשות "שורט" על נדלן?עזוב דירה בהנחה
רק מהירידה המטורפת שתהיה כאן לטענתך לאורך כל הדרך אתה הולך לעשות עלי איזה סיבוב של 200-300 אלף
בפרט שאת הכסף הזה תשקיע בתשואה אדירה של 4 אחוז בבנקים !
זה ממש מצחיק מה שאתה אומר.השאלה באיזו עבודה - כי עבודות דחק בשכר מינימום יש כמעט בכל מקום.
כמעט כל חברי שעברו לגור בפריפריה (חיפה וצפונה) מתלוננים על הרעת תנאים.
מלבד עצם העובדה שרוב היהדות החרדית מתרכזת במרכז והתח"צ לא משהו (לתשומת לב הניק של שר התחבורה).
כנראה שאת לא מכירה את השוק. המקום הכי צפוני שיש בו הייטק הוא חיפה, וגם שם הגידול במשרות ההייטק הוא איטי על גבול המדשדש.הייטק- יש בכל כך הרבה מקומות וגם אפשרי מרחוק, הוראה יש בכל מקום וכנ"ל הלאה.
הפיחות במשכורת + עלות החזקת רכב = יותר זול מהמרכז?בנוגע לתחבורה אתה צודק ולכן אני חושבת שמי שגר רחוק צריך להחזיק רכב, ועדין יצא לו יותר זול מאשר לגור במרכז.
כמובן - כל מי שגר בפריפריה עובד במשהו שהוא יכול היה לעשות גם במרכז.חוץ מזה- כל מי שגר אצלנו עובד בעבודה אותה יכל לעשות גם במרכז.
יכול להיות שיהיו ירידות בפרייפריה תרחיש לא מופקעגם אתה צופה ירידות בפריפריה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //