| מאות תנינים שהפכו לקניבלים בעצמם הומתו בחווה הישראלית שיצאה משליטה |
| במשך שנים הסתובבו תנינים בחווה נטושה בבקעת הירדן ללא פיקוח או האכלה כתוצאה מכך הם החלו לאכול אחד את השני בכדי לשרוד, |
עכשיו עשו ספירה ונשארו רק 200,ויש עוד כאלף לפי מה שידוע לי
איפה אפשר לראות?עכשיו עשו ספירה ונשארו רק 200,
אני ראיתי איך הם אוכלים תנין אחר, הם נהפכו לקניבלים!
ירו ב 260 תנינים והרגו את כולם הדבר נעשה על ידי המינהל האזרחי לאחר שכמו שכתבת הם התחילו לאכול אחד את השני אני לא מצליח להבין את כלל האנשים והישיבישערס שנהגו להתרועעע שם זה על גבול ההזיה טוב שנגמר הקרקס לפני בין הזמנים שלא היינו יוצאים אם איזה חצי שיעור א יש"ק שחסרים באיזו ישיבהעכשיו עשו ספירה ונשארו רק 200,
אני ראיתי איך הם אוכלים תנין אחר, הם נהפכו לקניבלים!
במקום הקבוע בפירצהאיפה אפשר לראות?
שאלתי לראות אכילהבמקום הקבוע בפירצה
לא מבין את ההיגיוןירו ב 260 תנינים והרגו את כולם הדבר נעשה על ידי המינהל האזרחי לאחר שכמו שכתבת הם התחילו לאכול אחד את השני אני לא מצליח להבין את כלל האנשים והישיבישערס שנהגו להתרועעע שם זה על גבול ההזיה טוב שנגמר הקרקס לפני בין הזמנים שלא היינו יוצאים אם איזה חצי שיעור א יש"ק שחסרים באיזו ישיבה
לא מבין את ההיגיון
לא מסכימים להשתמש בעור שלהם לארנקים כי הם חיה מוגנת אז הורגים אותם?
מישו פה במדינה קוקו או שפספסתי משו?
רק זה קשה לך במדינת חלם?
מה היית מציע לעשות?לא מבין את ההיגיון
לא מסכימים להשתמש בעור שלהם לארנקים כי הם חיה מוגנת אז הורגים אותם?
מישו פה במדינה קוקו או שפספסתי משו?
לא,רק זה קשה לך במדינת חלם?
נשמע לי הגיוני שעדיף לעשות ממנו ארנקים (אם הבנתי נכון זה רק לספר אותם בלי להרוג)מה היית מציע לעשות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים