- הוסף לסימניות
אין מה לספר-זה את העורנשמע לי הגיוני שעדיף לעשות ממנו ארנקים (אם הבנתי נכון זה רק לספר אותם בלי להרוג)
מאשר סתם כך להרוג אותם גי הם חיה מוגנת שאין כח להגן עליה
והחוק שמנע את השימוש בהם הוא כי אסור להרוג אותם
אין מה לספר-זה את העורנשמע לי הגיוני שעדיף לעשות ממנו ארנקים (אם הבנתי נכון זה רק לספר אותם בלי להרוג)
פשוט מאדלא מבין את ההיגיון
לא מסכימים להשתמש בעור שלהם לארנקים כי הם חיה מוגנת אז הורגים אותם?
מישו פה במדינה קוקו או שפספסתי משו?
אם כבר,אז למה לא להשתמש בהםפשוט מאד
אסור להרוג חיות בר
אבל כאן הם היוו סכנה!
ומי אמר שאחרי שהרגו אותם לא יעשו מהם ארנקים?נשמע לי הגיוני שעדיף לעשות ממנו ארנקים (אם הבנתי נכון זה רק לספר אותם בלי להרוג)
אז למה שלא נהרוג כל שנה קצת ויגדלו אותם בפיקוח כמו שהיה פעםומי אמר שאחרי שהרגו אותם לא יעשו מהם ארנקים?
נ.ב. ראינו מה קרה בחיפה עם החזירי בר בגלל יפיפיות נפש מיותרת. וכאן זה יכל עוד לעלות בחיי אדם ח"ו...
אני לא בעד התניניםומי אמר שאחרי שהרגו אותם לא יעשו מהם ארנקים?
נ.ב. ראינו מה קרה בחיפה עם החזירי בר בגלל יפיפיות נפש מיותרת. וכאן זה יכל עוד לעלות בחיי אדם ח"ו...
כי לגדל אותם זה לא חוקי ובמצב שנוצר לא נותרה ברירהאז למה שלא נהרוג כל שנה קצת ויגדלו אותם בפיקוח כמו שהיה פעם
בלאו הכי הורגים את כולם והם לא יוסיפו לכמות התנינים בעולם
זה נקרא ראש בקירכי לגדל אותם זה לא חוקי ובמצב שנוצר לא נותרה ברירה
מה הוא היה אמור לעשות איתם? הבן אדם נתקע עם מאות תנינים שאסור לו להרוג, ואין לו כסף לגדל, והרשויות יודעות את זה היטב, זה לא חדש העסק שם.אני לא בעד התנינים
אני לא מבין את ההיגיון
למרות שזה אולי יהיה כקנס לבעל החווה על ההפקרה של חיי אדם
צודקמה הוא היה אמור לעשות איתם? הבן אדם נתקע עם מאות תנינים שאסור לו להרוג, ואין לו כסף לגדל, והרשויות יודעות את זה היטב, זה לא חדש העסק שם.
ישתכלס יש שם תנינים או שהרגו את כולם?
ככה טוענים בסרטוניםמסוכן להגיע לאיזור? טענו לי שהם יודעים לחפור מתחת לגדרות
פורסם שהמיתו את כולם, כי הם נהיו קניבלים, אף אחד לא האכיל אותם אז הם התחילו לאכול זה את זה, והיה פחד שזה יגיע גם לבני אדם, אז המיתו את כולם!!!פורסם אתמול שהמנהל האזרחי סגר את המקום - אין שם יותר תנינים. כדאי לבדוק היטב (אני ראיתי פרסום באתר כל רגע)
איזה חילול השםהנה התיעוד מהמקום המסוכן
מעניין שבחרו לפרסם בדיוק אותםאיזה חילול השם
עושים פדיחות ודווקא עם הציצית ....
עצוב.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים