אטרקציה צפייה בתנינים בבקעה

• הוסף לסימניות
נשמע לי הגיוני שעדיף לעשות ממנו ארנקים (אם הבנתי נכון זה רק לספר אותם בלי להרוג)
מאשר סתם כך להרוג אותם גי הם חיה מוגנת שאין כח להגן עליה
אין מה לספר-זה את העור
והחוק שמנע את השימוש בהם הוא כי אסור להרוג אותם

• הוסף לסימניות
לא מבין את ההיגיון
לא מסכימים להשתמש בעור שלהם לארנקים כי הם חיה מוגנת אז הורגים אותם?
מישו פה במדינה קוקו או שפספסתי משו?
פשוט מאד
אסור להרוג חיות בר
אבל כאן הם היוו סכנה!

• הוסף לסימניות
נשמע לי הגיוני שעדיף לעשות ממנו ארנקים (אם הבנתי נכון זה רק לספר אותם בלי להרוג)
מאשר סתם כך להרוג אותם גי הם חיה מוגנת שאין כח להגן עליה
ומי אמר שאחרי שהרגו אותם לא יעשו מהם ארנקים?

נ.ב. ראינו מה קרה בחיפה עם החזירי בר בגלל יפיפיות נפש מיותרת. וכאן זה יכל עוד לעלות בחיי אדם ח"ו...

• הוסף לסימניות

נ.ב. ראינו מה קרה בחיפה עם החזירי בר בגלל יפיפיות נפש מיותרת. וכאן זה יכל עוד לעלות בחיי אדם ח"ו...
אז למה שלא נהרוג כל שנה קצת ויגדלו אותם בפיקוח כמו שהיה פעם
בלאו הכי הורגים את כולם והם לא יוסיפו לכמות התנינים בעולם

• הוסף לסימניות

אני לא בעד התנינים
אני לא מבין את ההיגיון
למרות שזה אולי יהיה כקנס לבעל החווה על ההפקרה של חיי אדם

• הוסף לסימניות
אני לא בעד התנינים
אני לא מבין את ההיגיון
למרות שזה אולי יהיה כקנס לבעל החווה על ההפקרה של חיי אדם
מה הוא היה אמור לעשות איתם? הבן אדם נתקע עם מאות תנינים שאסור לו להרוג, ואין לו כסף לגדל, והרשויות יודעות את זה היטב, זה לא חדש העסק שם.

• הוסף לסימניות
זה סכנת נפשות להכנס לשם
במו עיני ראיתי אנשים עוברים את הגדר ועומדים ליד התנינים בלי שום מחסום לא היה חסר הרבה כדי שיהיה אסון !
הייתי שם כמה פעמים פעם אחת אפילו נעלו אותנו בפנים והזמינו משטרה
מקום די נחמד אם עומדים מחוץ לגדר ולא נכנסים אליהם אם כי די משעמם כי הם בקושי זזים קחו בחשבון .
לא הייתי ממליץ לבוא במיוחד רק אם ממש עוברים בדרך

• הוסף לסימניות
מסוכן להגיע לאיזור? טענו לי שהם יודעים לחפור מתחת לגדרות

• הוסף לסימניות
פורסם אתמול שהמנהל האזרחי סגר את המקום - אין שם יותר תנינים. כדאי לבדוק היטב (אני ראיתי פרסום באתר כל רגע)

• הוסף לסימניות
פורסם אתמול שהמנהל האזרחי סגר את המקום - אין שם יותר תנינים. כדאי לבדוק היטב (אני ראיתי פרסום באתר כל רגע)
פורסם שהמיתו את כולם, כי הם נהיו קניבלים, אף אחד לא האכיל אותם אז הם התחילו לאכול זה את זה, והיה פחד שזה יגיע גם לבני אדם, אז המיתו את כולם!!!

• הוסף לסימניות
איזה חילול השם
עושים פדיחות ודווקא עם הציצית ....
עצוב.
מעניין שבחרו לפרסם בדיוק אותם :unsure:
מין הסתם היו עוד המון כאלה ולא דווקא עם ציציות
רק לי נראה שמי שפירסם את זה בחר דווקא סרטון של דוסים, לא? מהיכרותי את המדינה הזו והתקשורת שלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה