אטרקציה צפייה בתנינים בבקעה

• הוסף לסימניות
מעניין שבחרו לפרסם בדיוק אותם :unsure:
מין הסתם היו עוד המון כאלה ולא דווקא עם ציציות
רק לי נראה שמי שפירסם את זה בחר דווקא סרטון של דוסים, לא? מהיכרותי את המדינה הזו והתקשורת שלה
אם כבר מאיפה הסמארטפון שלהם????
אני חושב לפי הפאות שהם בכלל דתיים, אבל יתכן ואני טועה

• הוסף לסימניות
מעניין שבחרו לפרסם בדיוק אותם :unsure:
מין הסתם היו עוד המון כאלה ולא דווקא עם ציציות
רק לי נראה שמי שפירסם את זה בחר דווקא סרטון של דוסים, לא? מהיכרותי את המדינה הזו והתקשורת שלה
יכול להיות,
אבל לא נראה לי, כי בדרך כלל רק החרדים מסוגלים לעשות את זה,
כי הם לא כל כך מבינים מה חיות יכולים לעשות, הם חושבים שאם יתפוס אותו תנין אז חבר שלו יזרוק אבן והוא יפתח את הפה וביי. או שהוא חושב שהוא יכול לברוח בכל מחיר.
מעט מאוד חרדים מבינים בחיות האלו ואם בכלל בחיות.

• הוסף לסימניות
יכול להיות,
אבל לא נראה לי, כי בדרך כלל רק החרדים מסוגלים לעשות את זה,
כי הם לא כל כך מבינים מה חיות יכולים לעשות, הם חושבים שאם יתפוס אותו תנין אז חבר שלו יזרוק אבן והוא יפתח את הפה וביי. או שהוא חושב שהוא יכול לברוח בכל מחיר.
מעט מאוד חרדים מבינים בחיות האלו ואם בכלל בחיות.
לא רק
יש גם חילונים שנכנסו
אבל בכ"א אתה צודק שאין הכרה בכוחות של בע"ח והטבע

• הוסף לסימניות
מכאן הכל היסטוריה!

• הוסף לסימניות
מכאן הכל היסטוריה!

הייתה פעם איזו כתבה על זה שיש תנינים בארץ, אסור להכין מהם ארנקים, אסור להרוג אותם כי הם מוגנים ורק מחכים שימותו לבד כדי לסיים את זה
לפחות עכשיו אפשר להכין ארנקים מעור התנינים המתים?

או שארגוני זכויות התנינים דורשים קבורה כהלכה?

• הוסף לסימניות
הייתה פעם איזו כתבה על זה שיש תנינים בארץ, אסור להכין מהם ארנקים, אסור להרוג אותם כי הם מוגנים ורק מחכים שימותו לבד כדי לסיים את זה

ארנקים לא כי הם הואכלו לנשרים והשאר הושמדו (כנראה בשריפה)
(מדינה...)
ובאמת תנו לחיות לחיות הזדעזעו עד עמקי נשמתם מהרצח המחריד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מתוך הבנה בחומר
כולם יודעים שעור תנין באופנה יקר אבל לא של התנינים האלה
אינני מבין בחומר כמוך,
אפשר לכלול אותי גם ב"כולם"?
כי אני לדוג' חשבתי שאין הבדל ופשוט מעבדים את זה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

60 נאכלו לנשרים והשאר נשרפו וכולו
לגבי העור שלהם החווה הזו הייתה פרטית למטרה עיסקית בשביל עורם שיועד בעיקר לנעליים וחגורות .
בגלל החווה הזו שהיא והשטח שלה פרטיים עשו חקיקה שאוסרת על שימוש בעורם של אלה החמודים משכך בעל החווה השאיר אותם לדאגת המדינה ...........
וזו סיבה שלא היה ניתן לעשות איתם כלום כי זה אסור על פי החוק

• הוסף לסימניות
גם אחרי שהרגו אותם על פי חוק?

או שזה סתם זן תנינים דפוק או זקן שאי אפשר לעבד את העור שלהם

סתם סקרנית
לא אסור לבצע עם העור כלום ולכן הוא הפסיק לטפל בחווה
והמדינה לא יכולה להשתמש בעור שלהם כי זה אסור תנין הוא תנין הוא תנין
האיסור לא נובע ישירות על תעשיית העור אלא אסורה הריגה בשבי ולכן לא נשאר לו אלא ללכת מהמקום

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה