בקשה צריך אטנט דחוף

• הוסף לסימניות
@א.ר.ז.
רוצה לספר לי שזאת תופעת לוואי???
אני החשבתי את זה לתוצאה די מתבקשת,
הרי הריכוז שלי פראי, רוב הזמן הוא איננו וכשאני מתיישבת על חומר שמרתק אותי- מתקפת כטב"מים לא תפריע לי.
אותו דבר לגבי איכות ההבנה שלי- אני אסתבך היטב עם הפעלת מכונת הכביסה החדשה, אבל נסי לאתגר אותי נניח בניתוח טקסט....
ו- הזכרון. ב"ה חוננתי בזכרון מצוין- ותו לא, אבל כשאני ב'מירוץ'- יכולת הזכרון שלי מתעלה על עצמה בצורה יוצאת דופן!
בסופו של דבר, הכדור בא לקרקע אותי, לא? ליצור איזשהו איזון במערכת? אז הגיוני שגם היכולות המופרעות שלי יתמתנו?! ככה בכל אופן נשמע לי, אם כי הגיוני שאני טועה: בכלל, רגשית יכולות העל שלי מזוהות אצלי עם המצב ה'היפר'...
אני ממש אשמח לשמוע אם יכול להיות אחרת...
מקווה שההודעה המבולבלת הזו מובנת 😉
מסכימה עם כל מילה (לפחות עד איפה שאיבדתי אותך)

• הוסף לסימניות
לגמ"ח תיווך תרופות,
זקוקים לאטנט בדחיפות
10 מ"ג או 20 מ"ג

בעדיפות לאזור ירושלים.
אבל מכל הארץ נמצא איך לקבל...

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
זקוקה לכדורי אטנט.

למשתמש קבוע בכדורים-עפ"י המלצת רופא

יעזור לי מאוד מאוד

תודה מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה