נכתב ע"י agav;362152:האגוז הקשה של הבלתי משוכנעים הם דוקא אלה שכן מחפשים את השגיאות, אלו שרואים באגודות האלה למיניהן (צר לי על ההתבטאות) עדר של ונדלים או במקרה הטוב חבורה של דוברי אידיש פרימיטיבים. אז ככה הולכים לשכנע אותם?
נכתב ע"י רותי12;362392:בעניין שגיאות כתיב ,ניסוח וכל אלה , גם אני נכוויתי קשות .
הוצאתי ספרי מתמטיקה ייחודיים מאד בתחום ,ובמהדורה ראשונה "נצפו" טעויות גרפיקה קלות, עימוד, פונטים ושגיאות בפתרונות.
מכאן והלאה אפשר לראות אופיים של בני אדם : על אותם ספרים ,שלדעתי מיוחדים ,מושקעים וייחודיים, היו כאלו שאמרו: "לא נורא, כך זה מהדורה ראשונה ,מקבלים בהבנה- יישר כוח!" והיו כאלה , אמנם המיעוט שבהן, שאמרובשלילה) : "איזה עימוד!" (למרות שגם אני מתמצאת מעט בגרפיקה ולדעתי מעומד מצוין) "איזה כתב" (כי היה דף אחד ,חלילה וחס, בטעות, בפונט אחר - ושימו לב - אלו מורות למתמטיקה! לא לגרפיקה)
"איזה שרטוטים! "(למרות שרוב רובן של השרטוטים מדוייק להפליא )
מכאן למדתי שכל אחד משקף , כאילו במראה, את תכונות נפשו וליבו, ומבלי משים מסגיר את "אופיו הביקורתי והרואה שחורות" לידי אחרים , ואינו שם לב שבעצם תוכ"ד דיבור על "שגיאות" הספר ו"מעלליו" הוא אכן מבטא את עומק מידותיו .
ואכן שמתי לב שאותן אלה ש"קיטרו" על חסרונותיו של הספר , במקום להתמקד בעושר מעלותיו , הן אלה שתמיד היו להן טענות, על כל התנהלות שהיא , בכל מקום שהגיעו אליו ולכל מאורע שאליו נקלעו תמיד ראו שחורות,
ואלה , לעומתן , שלקחו את השגיאות בפרופורציה המתאימה , הן אלה שלאורך כל הדרך שיבחו , פרגנו ולא גמרו להודות ולהלל את הספרים, והן אלו שתמיד דיברו יפה ובדרך ארץ , ותמיד ראו את הנקודה היפה בכל עניין ובכל סיטואציה שאליה נקלעו.
אז שימו לב להבדל!!!! ומדובר באותם ספרים, אבל לא אותן נפשות!!!!!
כאחת שהשקיעה המון בהוצאת ספרים, אני מוכרחה לומר , אל תהיו אכזריים כשאתם "שופטים" עבודה של גרפיקאי או מחבר ספר ...נסו לראות קודם את מעלות היצירה , ויש הרבה! ואולי בסוף הזכירו בעדינות מקומות לשיפור .
תודה
נכתב ע"י agav;362379:הציבור מזהה את האידיש עם ה'משטרה ציוייני אין אנו מאמינים' ועם הטיטולים ועשן הפחים בגאולה (שלשום...) ועם תרבות ה'מה'כפת לי' והזלזול בתקנים.
נכתב ע"י mig;362541:נראה שיש כאלו שקצת מתבלבלים בין השאבאב של "הנטורי קרתא" לבין "הועד למען טוהר המחנה"...
נכתב ע"י mig;362541:נראה שיש כאלו שקצת מתבלבלים בין השאבאב של "הנטורי קרתא" לבין "הועד למען טוהר המחנה"...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים