סתם להתענינות שלי. כמה אחוז מימון.
תאמין לי אל תאמין לאף אחדאסור לסמוך על אף אחדדדדדדדדדדדדדד
אני שואל כי הוא אמר לי שזה משהולך היום האם זה נכון או שאפשר ללחוץ עליו ולהגיד לו שיש יותר נמוך
בבירור יש הצעות יותר טובות.
יש לך פה 22% מההלוואה שזה במשתנה צמודה בריבית של 3.5%, שזה יקר בטירוף.עד כמה יותר טובות ?
לא חושב שהחלק הזה יקר בטירוף, העוגנים של המשתנות צמודות עלו מאוד לאחרונהיש לך פה 22% מההלוואה שזה במשתנה צמודה בריבית של 3.5%, שזה יקר בטירוף.
שאר החלקים אמנם טובים, אבל זה לא מצדיק את החלק הזה שהוא יקר מאוד.
יכול להיות שכדאי להגדיל קצת יותר את כל המשכנתא, ואז להחזיר את כל המ"צ, ולהשאר עם משכנתא יחסית הגיונית.
לשלם בממוצע קרוב ל-7% ריבית (כולל עליית המדד הממוצעת הצפויה לשנים הקרובות), זה זול לדעתך?לא חושב שהחלק הזה יקר בטירוף, העוגנים של המשתנות צמודות עלו מאוד לאחרונה
איני מביע דעה על תמהילים של יועצים אחרים, רק מציין שיש פערים גדולים בעוגנים לפי תדירות שינוי הריבית, ומי שלא מבין בדקות הזו קצת מנוע מלהגיב על כך.יש לך פה 22% מההלוואה שזה במשתנה צמודה בריבית של 3.5%, שזה יקר בטירוף.
שאר החלקים אמנם טובים, אבל זה לא מצדיק את החלק הזה שהוא יקר מאוד.
יכול להיות שכדאי להגדיל קצת יותר את כל המשכנתא, ואז להחזיר את כל המ"צ, ולהשאר עם משכנתא יחסית הגיונית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים