- הוסף לסימניות
- #3,181
המדריך כבר לא כל כך רלוונטי כי אופן הגשת התביעה השתנה, @מנוי פרימיום הביא את הקישור לעיל.מן הסתם הבקשה כבר התבקשה הרבה פעמים אבל עוד פעם אחת האם מישהו יוכל לעלות את המדריך להגשת תביעות תודה
המדריך כבר לא כל כך רלוונטי כי אופן הגשת התביעה השתנה, @מנוי פרימיום הביא את הקישור לעיל.מן הסתם הבקשה כבר התבקשה הרבה פעמים אבל עוד פעם אחת האם מישהו יוכל לעלות את המדריך להגשת תביעות תודה
תודה רבה על כל העזרה!אם סכומי הפיצוי לא גבוהים בהחלט ניתן לתבוע.
לגבי כמות מקרים בתביעה - אין בזה כרגע כללים אבל דיון בת"ק נקבע בדרך כלל לחצי שעה, לא ניתן להעמיס יותר מדי.
אם אתה מתעניין בסכומים, לדעתי יש נטיה של שופטים שלא לקבוע סכומים גבוהים מדי גם אם זה בגלל כמות של מקרים.
אבל העיקר זה שלא יהיה ארוך מדי ולכן כדאי לחלק.
קודם כל 17 מקרים בחודשיים זה המון!! אתה בטוח בכולם? כולם קשורים אליך?תודה רבה על כל העזרה!
יש לי כמה שאלות.
לפי מה שראיתי ניתן לתבוע רק על מקרים מהחודשיים האחרונים? אם כן יש לי 17 מקרים..
תבדוק שוב כמה מקרים יש לך ביותר מהחודשיים האחרוניםכדאי לפצל לשתי תביעות ולהגיש במקביל? או לפצל ליותר?
צריך להיות נוכחאיך בפועל מתבצעת התביעה, צריך להיות נוכח בבית המשפט?
הרבה פעמים בהחלט כדאי ועדיף, תלוי מי השופט, ומה מציעים לךאם חברת התחבורה תיצור קשר עוד קודם לבקש פשרה - כדאי?
היכן ראית דבר כזה?לפי מה שראיתי ניתן לתבוע רק על מקרים מהחודשיים האחרונים?
זה באמת מצב הזוי, לכן התביעה.קודם כל 17 מקרים בחודשיים זה המון!! אתה בטוח בכולם? כולם קשורים אליך?
כי אם כן זה רק מגדיל את עילת התביעה שלך, זה מראה על שירות לקוי מאוד.
אבל דיוק חשוב - תלונה למשרד התחבורה ניתן לשלוח עד חודשיים מהמקרה, בפועל עד שלושה חודשים.
תביעה ניתן להגיש גם הרבה אחרי.
תבדוק שוב כמה מקרים יש לך ביותר מהחודשיים האחרונים
צריך להיות נוכח
הרבה פעמים בהחלט כדאי ועדיף, תלוי מי השופט, ומה מציעים לך
2-3, תלוי גם באריכות שיצא לך בכתב התביעה.זה באמת מצב הזוי, לכן התביעה.
בדקתי את כל המקרים מול פניות הציבור שאישרו שהאוטובוס לא יצא 'עקב תקלה תפעולית'.
סה"כ כשלושים מקרים. לכמה תביעות כדאי לחלק?
מה המקרה?קיבלתי מכתב מסופרבוס שאם אני מוותר על התביעה (שמסתמא גם ככה אני לא אגיש) אז הם יתנו לי פיצוי של 60 ש"ח
השאלה שלי אם הם לא מחייבים אותי יותר לא להתלונן או לחילופין הם מחתימים אותי גם שאר תלונות מהעבר (מקרים 'חמורים' שעליהם אולי כן אתבע)?
צפה בקובץ המצורף 1866699
@מנוי פרימיום @יוסי ב.ק
מאוגוסט כשלושים מקרים, ועוד כעשרה מקרים נוספים מינואר 2024 ועד אפריל.2-3, תלוי גם באריכות שיצא לך בכתב התביעה.
ממתי המקרה הכי ישן?
כתוב מפורש ''מקרים אלה''קיבלתי מכתב מסופרבוס שאם אני מוותר על התביעה (שמסתמא גם ככה אני לא אגיש) אז הם יתנו לי פיצוי של 60 ש"ח
השאלה שלי אם הם לא מחייבים אותי יותר לא להתלונן או לחילופין הם מחתימים אותי גם שאר תלונות מהעבר (מקרים 'חמורים' שעליהם אולי כן אתבע)?
צפה בקובץ המצורף 1866699
@מנוי פרימיום @יוסי ב.ק
בושה וחרפה. נראה כמו ניסיון ניצול ציני של חוסר שימת לב של לקוחות שאולי לא ישימו לב.קיבלתי מכתב מסופרבוס שאם אני מוותר על התביעה (שמסתמא גם ככה אני לא אגיש) אז הם יתנו לי פיצוי של 60 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 1866699
@מנוי פרימיום @יוסי ב.ק
זה מקרה בעייתי, כי במקרה הזה החברה תוכיח שהאוטובוס יצא. על שילוט אין תיעוד של החברה וחובת ההוכחה תיפול עלייך. הקלטה של שיחה למוקד היתה עוזרת אבל ממש רק במעט.האם חייבים תיעודים והוכחות לפני הגשת התביעה?
היה לי פעם שחיכיתי לאוטובוס 614 והוא עבר עם שילוט של קו אחר.
האם חייבים בכל תביעה תיעוד? ואיזה תיעוד אני יכולה להביא על המקרה הנ"ל??
דווקא הקלטתי את השיחה עם הנציג אך היא נמחקה לי בטעות,
כלומר, כל המקרים הם מתחילת 24? אם כן ניתן לתבוע בכיף.מאוגוסט כשלושים מקרים, ועוד כעשרה מקרים נוספים מינואר 2024 ועד אפריל.
בנוסף, יש לי תיעודים של מיילים שנשלחו לחברה. זה מספיק או שצריך תיעודים נוספים?
תודה!כלומר, כל המקרים הם מתחילת 24? אם כן ניתן לתבוע בכיף.
מיילים זה תיעוד מצויין. כמובן שאם יש דברים נוספים כדאי לצרף.
מה יש להפסיד מלנסות ? .שאלה
חיכיתי לאוטובוס במוצ"ש והוא לא יצא (שתי קווים לא יצאו) רק אחרי ארבעים דקות האוטובוס הגיע הפסדתי כולל במוצ"ש ואירוע יש מה לתבוע? (השופט יקבל תביעה על הפסד כולל? ממון? )
@יוסי ב.ק
לא הייתי חותמת. בפרט שאתה רוצה לתבוע על מקרים אחרים.קיבלתי מכתב מסופרבוס שאם אני מוותר על התביעה (שמסתמא גם ככה אני לא אגיש) אז הם יתנו לי פיצוי של 60 ש"ח
@מנוי פרימיום @יוסי ב.ק
המקרה הוא אוטובוס (בודד-הם מציעים כזה פיצוי (או 40 או 60) על כל קו שלא יצא) שלא יצא עקב 'תקלה תפעולית'מה המקרה?
ולמה 60₪ הם פיצוי סביר...?
בושה וחרפה. נראה כמו ניסיון ניצול ציני של חוסר שימת לב של לקוחות שאולי לא ישימו לב.
דעתי האישית, שלא לחתום על מסמך כזה ולו בשביל העיקרון. אתם רוצים לפצות ב-60 ש"ח? רק על המקרה הספציפי הזה!
אז גם אתם חושבים שזה נראה כאילו מחתימים אותי בכח על עוד מקרים?לא הייתי חותמת. בפרט שאתה רוצה לתבוע על מקרים אחרים.
( אחרי החתימה תגלה * וכדו )
אבל גם גם 'וכל המקרים לפניו'...כתוב מפורש ''מקרים אלה''
לדעתי האישית, זה בסדר גמור שיש לנו אג'נדה לתבוע על שירותי התח"צ הגרועים. אין שום היגיון שנבזבז זמן בתחנה, בקור או בחום, בגלל שירות לקוי של חברות התח"צ.תודה!
כן, כל המקרים עד שנה אחורה.
אבל מבחינת נראות, לא ייראה כמו ניצול או כל אג'נדה אחרת לתבוע שלוש-ארבע תביעות במקביל?
עוד משהו, אני רואה שברוב המקרים מומלץ להגיע לפשרה מול החברה, האם גם במקרה הזה?
נגיד והתביעה היא 8,000 על כל עשרה מקרים. סה"כ בכל התביעות יצא כשלושים אלף, כמה הגיוני שהחברה תרצה לפצות ולמה בכלל כדאי ללכת על מהלך כזה אם בטוחים בהוכחות?
אגב, אני רואה שצריך להוסיף עדים. האם זה חובה? ואם כן, העדים חייבים להיות נוכחים בתחנה? מה עושים אם לא היה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים