תח"צ קיבלתי מהם 3,000 בלי להתווכח, הדרך היחידה שעוזרת!!!

אני הגשתי תביעה אחרי שהיו לי למעלה מ15 תלונות למשרד התחבורה על אי בצוע נסיעה,
הגשתי את זה לפני החגים, ועכשיו קיבלתי בקשה שהם מבקשים לדחות את מועד הגשת התביעה
ובקשה לפרוט הנסיעות ברב קו (זה מאוד פשוט להוציא הולכים לעמדת הנפקת רב קו ומבקשים פרוט)
הדיון נקבע לתמוז(!!) בבית שמש.
וככה זה יותר ברור?
צפה בקובץ המצורף 2095848
מצורף קובץ האוסר עליהם לדרוש פלט רב קו וכן כדאי להגיב שהתביעה הוא לא אוטומטי אלא אחר פניות רבות ותיעוד המקרים

קבצים מצורפים

• איסור שימוש בנתוני נוסעי התחבורה הציבורית.pdf
    KB 93.8 · צפיות: 27
מצורף קובץ האוסר עליהם לדרוש פלט רב קו וכן כדאי להגיב שהתביעה הוא לא אוטומטי אלא אחר פניות רבות ותיעוד המקרים
האיסור הוא על החברות לגשת למאגר התיקופים, אליו יש להם גישה, ולעשות בו שימוש לצורך הגנה בפני תביעות.
אין כל איסור על החברה לבקש מהתובע להגיש את הנתונים האלו.
תובע שלא מגיש ראיה מחליש את הטענה שלו, שכן אילו הראיה עומדת לטובתו לא היה עליו להימנע מהביא אותה.

חבל לפתח ציפיות שווא.

תודה על העדכון!
והאם פורסם כבר הפסק של הבית דין?
ושאלה נוספת-
השרות של תנופה הולך ומחמיר, אפשר לעמוד למעלה מ45 דק' להמתנה ל619 (והבנתי שזה גם בקווים נוספים.)
מה עוד יש לעשות בענין חוץ מתביעות?
המצב הוא בלתי נסבל!
אני חושב תאסוף קבוצה של כמה עשרות אנשים כמוך ותיסעו למשרדים של תנופה ופשוט תראו להם נוכחות ותמחו על העוולה .

האיסור הוא על החברות לגשת למאגר התיקופים, אליו יש להם גישה, ולעשות בו שימוש לצורך הגנה בפני תביעות.
אין כל איסור על החברה לבקש מהתובע להגיש את הנתונים האלו.
תובע שלא מגיש ראיה מחליש את הטענה שלו, שכן אילו הראיה עומדת לטובתו לא היה עליו להימנע מהביא אותה.

חבל לפתח ציפיות שווא.
יש כאן עניין טכני הרי אי אפשר להוציא פלט רב קו רק עד שלוש חודשים אחורה אז איך הם רוצים לקבל את המידע?

יש כאן עניין טכני הרי אי אפשר להוציא פלט רב קו רק עד שלוש חודשים אחורה אז איך הם רוצים לקבל את המידע?
למה אני הצלחתי להוציא מחודש מרץ(!)
אני גם חושבת ככה והגשתי להם את הדו"ח אין לי שום בעיה ואני גם רוצה שהם יראו את השעות הנסיעה שתואמות את התיקופים ברב קו.

עוד משהו תסתכלו בתולעת המשפט לתנופה יש מעל 400 ת"ק פתוחות גם של בית שמש אקספרס מול תנופה וכן להפך כשלבית שמש אקספרס יש כמעט חצי...

למה אני הצלחתי להוציא מחודש מרץ(!)

אני גם חושבת ככה והגשתי להם את הדו"ח אין לי שום בעיה ואני גם רוצה שהם יראו את השעות הנסיעה שתואמות את התיקופים ברב קו.
איפה? באיזה עיר?

אני הוצאתי בעמדת "על הקו" נתונים של שנה שלימה אחורה

איפה? באיזה עיר?
חוץ מזה שהם יכולים לבדוק את פעולות הרב קו ולבלבל אותך בכתב ההגנה עם בעיות וכד' חוץ אם עוברים על הפלט רב קו לבד ומסמנים את הנסיעות לפני ואחרי וכד' ואז שולחים ובעצם בודקים לבד שהכול תואם מאה אחוז (כי לפעמים קורה שיש תלונה אחת שהיה טעות וכד' ושוכחים מזה ואחרי זה הם מתלבשים על זה)

פסק הדין של הבית דין של הרב ברוורמן
מה שמטושטש הוא שם התובע.

קבצים מצורפים

• פסק בית דין נגד תנופה.pdf
    KB 247.6 · צפיות: 92
איפה באיזה עיר?
אני הוצאתי בבית שמש
ניסיתי בבית שמש, נתנו לי רק שלושה חודשים
לי נתנו להוציא (הוצאתי מעל הקו במרכז רימונים)
חוץ מזה שהם יכולים לבדוק את פעולות הרב קו ולבלבל אותך בכתב ההגנה עם בעיות וכד' חוץ אם עוברים על הפלט רב קו לבד ומסמנים את הנסיעות לפני ואחרי וכד' ואז שולחים ובעצם בודקים לבד שהכול תואם מאה אחוז (כי לפעמים קורה שיש תלונה אחת שהיה טעות וכד' ושוכחים מזה ואחרי זה הם מתלבשים על זה)
ואם יש תלונה אחת מתוך כמה (15) שהיא טעות זה מוריד מערך התביעה בצורה משמעותית?

ובקשה לפרוט הנסיעות ברב קו (זה מאוד פשוט להוציא הולכים לעמדת הנפקת רב קו ומבקשים פרוט)
ומה אם נסעת באנונימי?
חוצמזה, שראיתי כמה פעמים שהנסיעה נרשמה על קו אחר
ואם יש תלונה אחת מתוך כמה (15) שהיא טעות זה מוריד מערך התביעה בצורה משמעותית?
מקסימום, המקרה הזה יפול
יש 14 אחרים, יהיה להם קשה להפיל את כל התיק

באיזה קו?

לאחרונה נסעתי בקו של חברת קווים, מכשיר התיקוף עדיין הציג את מספר הקו של הנסיעה הקודמת, כאשר הערתי על כך לנהג הוא שינה את זה.

ומה אם נסעת באנונימי?

מקסימום, המקרה הזה יפול
יש 14 אחרים, יהיה להם קשה להפיל את כל התיק
השאלה היא אם אתה רוצה עכשיו להיכנס לפינה ולהשיב לשאלות שאינו מן העניין, אז אם אתה מכין את עצמך ועובר על הפלט וראה שהל מסודר ואתה עובר עם זרחן על הפלט ומדגיש מה כבר יכול להיות אבל סתם לתת נראה לי שאין צורך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה