פרווה קינוח מושלם: קוקילדות קלות, יפות, וטעימותתתת

• הוסף לסימניות
יצא בערך 18 סנדביצ'ים וזה ממש טעים לאכול ישר מהמקפיא. כל פעם חצי עוגייה מרוב מתיקות ;)
הקצפת דווקא נשארה לי
אבל באמת צריך לזלף עוגיות קטנטנות כי זה תופח, בערך בקוטר של כוסית וודקה בחלק העליון שלה
תודה על השיתוף :)

בלת"ק
לא יצא טיפה מתוק מידי?
השתמשתי רק בסוכר לבן, אולי זה מה שמשנה את התמונה

• הוסף לסימניות
הכנתי יצא מושלם!!
WIN_20230820_15_54_03_Pro.jpg

קצת העוגיות היו מרות (בגלל הקקאו), והקצפת יצאה מתוקה מדי אז פעם הבאה אני ישים כפות קקאו ממש שטוחות
ופחות פודינג, אולי 3-4 כפות גג,
אבל חוץ מזה טעים טעים יפה! וקל...
יצאו 22 סנדויצ'ים

• הוסף לסימניות
ונסיעה של שעה?..
חוצמיזה, נראה לכם אפשר גם לעשות את זה ללא גלוטן?
אם כן, איך ?

• הוסף לסימניות
רק לי התפשל ונמרח על כל התבנית?
יש רעיונות מה אפשר לעשות עם זה?

• הוסף לסימניות
כבר זמן רב שהמתכון שמור לי... היום דגדג לי לעשות אותויצא כל כך קל ופשוט שנתן לי חשק לצלם אותן:)
אני הכנתי אותן בתור עוגיות לנשנוש לחג... (בלי קצפת)
הן הכי טעימות כשהן קטנות. (ממש נשיקוקולידה)
אז תודה לך :)

@qwerty

קבצים מצורפים

• נשיקוקולידה.JPG
    נשיקוקולידה.JPG
    3.6 MB · צפיות: 123
  • הוסף לסימניות
רק לי התפשל ונמרח על כל התבנית?
יש רעיונות מה אפשר לעשות עם זה?
לפעם הבאה כדי לייצב עם קמח את העיסה שתהיה כמו עיסה של עוגיות מקרון (קצת מזכיר לי אותן;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה