תעשה ספינות מ cn ואז זה יכול לשלוח לישראל. (מצורף קובץ)ניסיתי להזמין, הוא כותב
לא ניתן לשלוח TO ISRAEL
אני הזמנתי את זה וקיבלתי דגם אחר ממה שיש בתמונה יותר פשוט ורק 3 ראשים וכשהתלוננתי הוא כתב שאני צריך להסתכל שם באותיות הקטנות שכתוב שלפעמים הוא שולח דגם אחר
על כל אלה אתה יכול להמליץ??אני שם פה כמה סוגים רק צריך לבחור...
ק.ש
![]()
14.88US $ 40% OFF|Men's Electric Hair Clippers Clippers Cordless Clippers Adult Razors Professional Trimmers Corner Razor Hairdresse Enchen - Hair Trimmers - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
9.99US $ 40% OFF|Anlan Electric Hair Clipper Cordless Professional Hair Trimmer Men Kids Digital Hair Cutting Machine Barber Usb Rechargeable - Hair Trimmers - AliExpress
![]()
US $21.99 50% OFF|Xiaomi ENCHEN Sharp3S Hair Trimmer Men's Electric Hair Clipper USB Rechargeable Professional Hair Cutter for Men Adult Razor|Hair Trimmers| - AliExpress
![]()
20.61US $ 51% OFF|CkeyiN Professional Digital Hair Trimmer Rechargeable Electric Hair Clipper Men's Cordless Haircut Adjustable Ceramic Blade|Hair Trimmers| - AliExpress
![]()
US $21.99 50% OFF|Xiaomi ENCHEN Sharp EC 712 Hair Trimmer Men's Electric USB Rechargeable Hair Clipper Hair Cutter for Men Adult Razor|Hair Trimmers| - AliExpress
![]()
65.52US $ |Kemei Rechargeable Hair Trimmer Waterproof Wireless Electric Shaver Beard Nose Ear Shaver Hair Clipper Tool barber clippers 5|Hair Clippers| - AliExpress
אני הבאתי לך קישוריםעל כל אלה אתה יכול להמליץ??
לא,תקן אותי אם אני טועה...שתהיה טובה גם לסידור זקן.תודה
שימוש מאסיבי או פעם בחודש ילד אחד?!לפחות שנה, מרוצה מאד מאד!
מנסה להזמין את זה כותב לי, "אנא השלימו את המידע החסר"ארבעה בנים-תספורת חודשית..
מספיק מאסיבי?
להתחבר למערכת..מנסה להזמין את זה כותב לי, "אנא השלימו את המידע החסר"
לא מצליחה להבין מה הם רוצים ממני...
התחברתי, לא הועיללהתחבר למערכת..
לבחור ספינה (CN) אולי?מנסה להזמין את זה כותב לי, "אנא השלימו את המידע החסר"
לא מצליחה להבין מה הם רוצים ממני...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים