מכונת תספורת קישור לקניית מכונת תספורת טובה[!] לשימוש ביתי מאלי אקספרס וכדו' יש למישהו?

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי את זו, ומרוצה מאד!
המלצתי עליה לעוד הרבה שקנו ונהנים!!
(ק"ש)
אני הזמנתי את זה וקיבלתי דגם אחר ממה שיש בתמונה יותר פשוט ורק 3 ראשים וכשהתלוננתי הוא כתב שאני צריך להסתכל שם באותיות הקטנות שכתוב שלפעמים הוא שולח דגם אחר

• הוסף לסימניות
אני שם פה כמה סוגים רק צריך לבחור...
ק.ש

• הוסף לסימניות
אני שם פה כמה סוגים רק צריך לבחור...
ק.ש
על כל אלה אתה יכול להמליץ??

• הוסף לסימניות
אני לא מספיק מכיר את האיכות של המכונות הללו שבאלי אקספרס, אבל אני התנסיתי במאוזר (MOSER חברה גרמנית) והיתה מעולה, ביררתי עליה, והזמנתי בZAP דגם נטען , המחיר לא זול, אבל היא ממש טובה יחסית לאוסטר שהייתי משתמש בעבר, הסכינים מעולים, השיניים של המכונה קצרים ודקים שהיא נוחה מאוד ל"פס" ולסידור זקן.
ומרוצה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ארבעה בנים-תספורת חודשית..
מספיק מאסיבי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מצלמות עדשות וציוד טכני SX70 או D2000? ודווקא לשימוש ביתי...
  • תודה
Reactions: מ. ברא"י1 //
1 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה