את מתכוננת לתבנית הזאת:אם שמים את החלה בתבנית עגול חד פעמית מרוחה בשמן
החלה תקבל גובה מרשים ותצא יפה בהרבה
לא ניסיתי, אבל נראה לי אפשר לשים כדור נייר כסך או נייר אפיהאיך מכינים חלה עגולה - עם חור באמצע- לא קלועה?
או תבנית חד פעמית קטנהלא ניסיתי, אבל נראה לי אפשר לשים כדור נייר כסך או נייר אפיה
אני ניסיתי עם נייר אפייה (נייר כסף מאד לא בריא שיבוא במגע עם אוכל חם) ויצא לי הר גבוה עם בור באמצע..לא ניסיתי, אבל נראה לי אפשר לשים כדור נייר כסך או נייר אפיה
נשמע מעולהאו תבנית חד פעמית קטנה
קופסת שימורים ריקה עטופה בנייר אפיה.איך מכינים חלה עגולה - עם חור באמצע- לא קלועה?
תלוי איזה גודל חלה את מכינהאת מתכוננת לתבנית הזאת:
ואם כן כמה חלות יוצא לך מקילו?פעמית סטור - מארחים וחוגגים
פעמית סטור היא רשת החנויות הגדולה והמובילה בישראל לכלים חד פעמיים. בחנויות פעמית סטור תוכלו למצוא מגוון ענק של של כלים חד פעמיים, החל ממוצרים חד פעמיים לשימוש יום יומי ועד לכלים חד פעמיים מעוצבים לאירוח ולחגיגה. צלחות, כוסות, סכו"ם, כלי הגשה,כלים מתכלים, חבילות חד פעמיות לאירוח, כלים חד פעמיים...www.peamitstore.co.il
יש תבניות מתאימות - קיים גם בחד פעמיאיך מכינים חלה עגולה - עם חור באמצע- לא קלועה?
שמעתי פעם על רעיון - לא ניסיתי - לשים כוס ח"פ קרטון באמצע.איך מכינים חלה עגולה - עם חור באמצע- לא קלועה?
וואוולא יודעת אם כבר פרסמו פה פעם. בכל מקרה אולי יהיה לעזר למישו.
הדרכה מפורטת לקליעת חלה עגולה
בהצלחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים