מידע שימושי קליעת חלה עגולה לראש השנה

• הוסף לסימניות
אולי יעשה לכם חשק...
IMG_0536.JPG
IMG_0537.JPG

• הוסף לסימניות
אם שמים את החלה בתבנית עגול חד פעמית מרוחה בשמן
החלה תקבל גובה מרשים ותצא יפה בהרבה
את מתכוננת לתבנית הזאת:
ואם כן כמה חלות יוצא לך מקילו?

• הוסף לסימניות
יש במגזין של סחלב -חגים
עמ' 19

קבצים מצורפים

• 2סחלב מגזין חגים.pdf
    6.9 MB · צפיות: 297
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איך מכינים חלה עגולה - עם חור באמצע- לא קלועה?

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי, אבל נראה לי אפשר לשים כדור נייר כסך או נייר אפיה
אני ניסיתי עם נייר אפייה (נייר כסף מאד לא בריא שיבוא במגע עם אוכל חם) ויצא לי הר גבוה עם בור באמצע..
אני רוצה חלה עגולה ויפה כמו במאפיה..

• הוסף לסימניות
חלה עגולה לא חייבים לקלוע, אפשר לסדר 'כדורי בצק' סביב כדור מרכזי, או להכין גליל מנייר אלומניום מקופל ( שיהיה יציב) וסביבו לסדר את הכדורים, מסביב להכל - להכין צמה ארוכה ולהקיף את הכדורים- מעין 'כתר'. בהצלחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את מתכוננת לתבנית הזאת:
ואם כן כמה חלות יוצא לך מקילו?
תלוי איזה גודל חלה את מכינה
הקליעה היא גם קצת שונה ויותר קלה מההדרכה כאן.
חלה קטנה מורכבת מ3 חתיכות כל אחת 150 גר'
חלה בינונית מורכבת מ3 חתיכות כל אחת 240 גר'
חלה גדולה מורכבת מ3 חתיכות כל אחת 310 גר'

• הוסף לסימניות
אני קלעתי צמה וסובבתי
יצא מעולה!!!

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם כבר פרסמו פה פעם. בכל מקרה אולי יהיה לעזר למישו.
הדרכה מפורטת לקליעת חלה עגולה
בהצלחה!
וואוו
תודה רבה השתמשתי בזה כל החגים היה מוווש
יצא מהמם
תמיד לא ידעתי איך אני עושה את זה יפה
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה