קליפים של פריחה-

• הוסף לסימניות
דרושים קליפים של פריחה-
לשימוש אישי!!
אשמח לקבל קליפים יפים של פריחה,
- ערוגות פרחים,
- פרח מטפס,
- פרפרים ופרחים
וכל מה שיפה ומתאים...

תודות רבות מאוד!!!!

• הוסף לסימניות
בבקשה.

קבצים מצורפים

• 1.avi
    2 MB · צפיות: 16
  • Nature Flowers - Video Production - Video Background HD0963.avi
    3.5 MB · צפיות: 17
  • Red Roses - Water - Spa - Background Desktop - Video Background HD0946.avi
    1.8 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
להחליף את הסיומת מaep לmp4.

קבצים מצורפים

• Premium HD Video Background HD0315.aep
    5.4 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בלון, כל הכבוד על הסבלנות ועל הנתינה והפרגון כל הזמן.
(אני מצלצלת לך תודה במקום אפרתה....)

• הוסף לסימניות
סליחה, אני לא נתתי תודה???? :) הרבה לפניך...

אולי על הדרך כבר תעני לשאלה שלי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1065253:
סליחה, אני לא נתתי תודה???? הרבה לפניך...

אולי על הדרך כבר תעני לשאלה שלי..
לפעמים אנחנו חושבים שהדרך של נתינת התודה שלנו היא האהובה בעיני אנשים, אבל, פה בפורום אני יודעת שאנשים אוהבים יותר שמצלצלים להם בפעמון כי כך מצטבר להם תודות ולדעתם, זה מראה על מקצועיות ועל עוד....
(זה ממש לא אומר עליך כלום.....:))
בהקשר לשאלתך:
הכנסי למחשב שלי, בתצוגה> אפשרויות תיקיה וחיפוש> לשונית תצוגה,
הורידי את הוי ליד: הסתר סיומות עבור סוגי קבצים מוכרים.
לאחר מכן עמדי על שם הקובץ לחצי על מקש ימני שנה שם ושני את הסיומת.
בהצלחה לך!

• הוסף לסימניות
תודה על ההסבר המפורט (צלצלתי בנוסף:))
בד"כ עבור כזה מאמץ אני נוהגת גם לצלצל וגם להודות בהודעה נפרדת, הפעם צלצלתי להעלאה הראשונה בלבד, ובטעות :(

בכל מקרה- בלון וגם את מוכרות בערה הנדיבה שלכן- תודות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1064832:
דרושים קליפים של פריחה-
לשימוש אישי!!
אשמח לקבל קליפים יפים של פריחה,
- ערוגות פרחים,
- פרח מטפס,
- פרפרים ופרחים
וכל מה שיפה ומתאים...

תודות רבות מאוד!!!!

שלום לך, אני כעיקרון מקורס אחר אני הבת של המשתש שכתוב כאן ואני גם מתעסקת בעריכת וודיאו אז אולי תוכלי לעלות לי לכאן קטעי וודיאו נוספים יש לי גם כמה והעלה לך, תודה רבה לך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;1065315:
אנשים אוהבים יותר שמצלצלים להם, כי כך זה מצטבר להם ומראה על מקצועיות ועל עוד....
אבל, אנשים אוהבים שמצלצלים להם בפעמון.
זה מעלה להם את מספר התודות.

את רצינית?
אף פעם לא הבנתי למה יש מונה של תודות. הזוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1065513:
את רצינית?
אף פעם לא הבנתי למה יש מונה של תודות. הזוי.

תתפלאי, אבל, יש כל מיני טיפוסים בעולם, מהכרות אישית...

• הוסף לסימניות
ברו, שאלתי באשכול אחר- האם לשנות את כל הסיומות לסיומת אחת? ואם כן אז לאיזו?
מדובר על פאוארפוינט בשילוב קטעי סרטים וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;1065516:
תתפלאי, אבל, יש כל מיני טיפוסים בעולם, מהכרות אישית...
הנה, קיבלת צלצול :)
אבל בעצם את לא מהטיפוסים האלה :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1065527:
הנה, קיבלת צלצול :)
אבל בעצם את לא מהטיפוסים האלה :rolleyes:

היא דווקא כן נראית לי מהטיפוסים האלה... :)
והיא אכן צודקת.
כשאני מתלבטת בבחירת איש מקצוע מהפורום, בהחלט אסתכל על מספר התודות שלו, האם הוא מקצועי, נדיב, ועוזר.
זה בהחלט בהחלט משנה.

ואגב - למי שלא יודע - להעלות חומרים כאן לפורום - ובפרט קבצי ווידאו שהם כבדים, זו משימה מעצבנת מאוד, אני בהחלט מבינה את כל אלו שלא עושים את זה, ולפעמים לא מבינה את עצמי שכן עושה את זה. ;)

אך בהחלט, אם משתמש שמסומן לו בפרופיל, 'נתן 0 תודות' מבקש, הרבה פחות מתחשק לי לטרוח להעלות לו. אני יכולה להסתבך עם ההעלאה חצי שעה, להעלות לג'מבו, להחליף סיומות וכו', ובסוף, אפילו לא לדעת אם הוא ראה בכלל את הקליפים. (אלא אם כן הוא הסתבך עם שינוי הסיומת, ואז הוא יפנה בבקשת עזרה. ;))

וכן, גם משתמש שקיבל 0 תודות, פחות גורם מוטיבציה להעלות לו, כי אם הוא אחד שנכנס לפורום רק כדי לקבל, אז...
למרות שאני חושבת שבכל התקופה שהייתי כאן, לא נעזרתי אפילו פעם אחת, בפורום עריכת ווידאו, (נעזרתי רק בפורום תוכנה חומרה רשתות, אולי פעמיים, ותודתי נתונה להם.)
עדיין - משתמש שעוזר - גם אם לי בפועל לא יוצא מכך כלום - גורם לי לרצון להתאמץ עבורו.
כך שנתינת תודות - צלצולים - מסייעת לכל הצדדים, הן לצד המצלצל, והן לצד המצולצל.

מישהו צריך קליפ של פעמונים? :)

• הוסף לסימניות
מסכימה עם התיאוריה.
רק מה שחבל- שאת עצמך לא נעזרת...
אולי נראה איך אפשר לגמול לך?? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1065546:
רק מה שחבל- שאת עצמך לא נעזרת...

אני צריכה לעבוד על המידות שלי. :(

• הוסף לסימניות
בכל מקרה אני עשיתי שיא של הודעות וצלצולים, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בלון;1065540:
היא דווקא כן נראית לי מהטיפוסים האלה... :)
והיא אכן צודקת.
כשאני מתלבטת בבחירת איש מקצוע מהפורום, בהחלט אסתכל על מספר התודות שלו, האם הוא מקצועי, נדיב, ועוזר.
זה בהחלט בהחלט משנה.

ואגב - למי שלא יודע - להעלות חומרים כאן לפורום - ובפרט קבצי ווידאו שהם כבדים, זו משימה מעצבנת מאוד, אני בהחלט מבינה את כל אלו שלא עושים את זה, ולפעמים לא מבינה את עצמי שכן עושה את זה. ;)

אך בהחלט, אם משתמש שמסומן לו בפרופיל, 'נתן 0 תודות' מבקש, הרבה פחות מתחשק לי לטרוח להעלות לו. אני יכולה להסתבך עם ההעלאה חצי שעה, להעלות לג'מבו, להחליף סיומות וכו', ובסוף, אפילו לא לדעת אם הוא ראה בכלל את הקליפים. (אלא אם כן הוא הסתבך עם שינוי הסיומת, ואז הוא יפנה בבקשת עזרה. ;))

וכן, גם משתמש שקיבל 0 תודות, פחות גורם מוטיבציה להעלות לו, כי אם הוא אחד שנכנס לפורום רק כדי לקבל, אז...
למרות שאני חושבת שבכל התקופה שהייתי כאן, לא נעזרתי אפילו פעם אחת, בפורום עריכת ווידאו, (נעזרתי רק בפורום תוכנה חומרה רשתות, אולי פעמיים, ותודתי נתונה להם.)
עדיין - משתמש שעוזר - גם אם לי בפועל לא יוצא מכך כלום - גורם לי לרצון להתאמץ עבורו.
כך שנתינת תודות - צלצולים - מסייעת לכל הצדדים, הן לצד המצלצל, והן לצד המצולצל.

מישהו צריך קליפ של פעמונים? :)
טוב, צלצלתי לך :)
אני מעריכה את אלו שטורחים להעלות חומרים, זאת באמת טרחה גדולה ובכלל, לא תמיד אלו שמבקשים יודעים להעריך. מבינה את זה ש0 תודות גורם לפחות מוטיבציה.
מעולם לא חשבתי להסתכל על מספר התודות כדי לבחור בעל מקצוע, מספיק לי ההתרשמות שלי מהתגובות שלו.

בכל אופן, אני לא מבינה את העיסוק האובססיבי בעניין הצלצולים.
כן מבינה שצלצול הוא קוד חברתי: תודה, הבנתי, הסכמתי וכו'
לא מבינה: "אוסף" תודות, הסתבכות סביב העניין.

אני כנראה לא מהטיפוסים האלה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה