לפעמים אנחנו חושבים שהדרך של נתינת התודה שלנו היא האהובה בעיני אנשים, אבל, פה בפורום אני יודעת שאנשים אוהבים יותר שמצלצלים להם בפעמון כי כך מצטבר להם תודות ולדעתם, זה מראה על מקצועיות ועל עוד....נכתב ע"י אפרתה;1065253:סליחה, אני לא נתתי תודה???? הרבה לפניך...
אולי על הדרך כבר תעני לשאלה שלי..
נכתב ע"י אפרתה;1064832:דרושים קליפים של פריחה-
לשימוש אישי!!
אשמח לקבל קליפים יפים של פריחה,
- ערוגות פרחים,
- פרח מטפס,
- פרפרים ופרחים
וכל מה שיפה ומתאים...
תודות רבות מאוד!!!!
נכתב ע"י BRO;1065315:אנשים אוהבים יותר שמצלצלים להם, כי כך זה מצטבר להם ומראה על מקצועיות ועל עוד....
אבל, אנשים אוהבים שמצלצלים להם בפעמון.
זה מעלה להם את מספר התודות.
נכתב ע"י GRN;1065513:את רצינית?
אף פעם לא הבנתי למה יש מונה של תודות. הזוי.
נכתב ע"י GRN;1065527:הנה, קיבלת צלצול
אבל בעצם את לא מהטיפוסים האלה![]()
נכתב ע"י אפרתה;1065546:רק מה שחבל- שאת עצמך לא נעזרת...
טוב, צלצלתי לךנכתב ע"י בלון;1065540:היא דווקא כן נראית לי מהטיפוסים האלה...
והיא אכן צודקת.
כשאני מתלבטת בבחירת איש מקצוע מהפורום, בהחלט אסתכל על מספר התודות שלו, האם הוא מקצועי, נדיב, ועוזר.
זה בהחלט בהחלט משנה.
ואגב - למי שלא יודע - להעלות חומרים כאן לפורום - ובפרט קבצי ווידאו שהם כבדים, זו משימה מעצבנת מאוד, אני בהחלט מבינה את כל אלו שלא עושים את זה, ולפעמים לא מבינה את עצמי שכן עושה את זה.
אך בהחלט, אם משתמש שמסומן לו בפרופיל, 'נתן 0 תודות' מבקש, הרבה פחות מתחשק לי לטרוח להעלות לו. אני יכולה להסתבך עם ההעלאה חצי שעה, להעלות לג'מבו, להחליף סיומות וכו', ובסוף, אפילו לא לדעת אם הוא ראה בכלל את הקליפים. (אלא אם כן הוא הסתבך עם שינוי הסיומת, ואז הוא יפנה בבקשת עזרה.)
וכן, גם משתמש שקיבל 0 תודות, פחות גורם מוטיבציה להעלות לו, כי אם הוא אחד שנכנס לפורום רק כדי לקבל, אז...
למרות שאני חושבת שבכל התקופה שהייתי כאן, לא נעזרתי אפילו פעם אחת, בפורום עריכת ווידאו, (נעזרתי רק בפורום תוכנה חומרה רשתות, אולי פעמיים, ותודתי נתונה להם.)
עדיין - משתמש שעוזר - גם אם לי בפועל לא יוצא מכך כלום - גורם לי לרצון להתאמץ עבורו.
כך שנתינת תודות - צלצולים - מסייעת לכל הצדדים, הן לצד המצלצל, והן לצד המצולצל.
מישהו צריך קליפ של פעמונים?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים