פנאי קנאת ס(ו)פרים תרבה חכמה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תמיד יש לאן להתקדם
לא יודעת, מגורים על כוכבים אחרים
(לעוס, אני יודעת...)
אולי יצירת כוכבים חדשים, כי כל הכוכבים הקיימים כבר איכלסו תושבים בספרים קודמים....

• הוסף לסימניות
אולי יצירת כוכבים חדשים, כי כל הכוכבים הקיימים כבר איכלסו תושבים בספרים קודמים....
לא אנחנו אמורות לתת רעיונות, יס?!
למרות שאני בטוחה שהספר שלך יהיה מקורי ביותר....

אם יש לך תכנון לאחד כזה...

• הוסף לסימניות
אז שיצרו עולם שיכול להתקיים בשמש.
(למרות שאולי זו כפירה).

• הוסף לסימניות
לא אנחנו אמורות לתת רעיונות, יס?!
למרות שאני בטוחה שהספר שלך יהיה מקורי ביותר....

אם יש לך תכנון לאחד כזה...
קודם שאגמור את 30000 הספרים המותחלים ואז נתחיל חדש...

• הוסף לסימניות
נכון
צריך הרבה זהירות בזה
אבל יש פה פתח להרבה תחומים
מדע בדיוני חסר
גם במדע בדיוני צריך מאד להזהר בכפירה וכדומה,
לי אישית מאד מפריע לי הספר אחד מאלף שהוא אחת הדוגמאות למדע בדיוני,
הספר הזה מדבר על עוד מאות שנים שאיראן כובשת את ירושלים שהכותל חוזר לשליטת הערבים,
זה עשה לי רע על הלב,
באמת קצת ציפייה למשיח.
או שתכתבי שזה קורה בשנים האלו או שלא תכתבי בכלל.

• הוסף לסימניות
גם במדע בדיוני צריך מאד להזהר בכפירה וכדומה,
לי אישית מאד מפריע לי הספר אחד מאלף שהוא אחת הדוגמאות למדע בדיוני,
הספר הזה מדבר על עוד מאות שנים שאיראן כובשת את ירושלים שהכותל חוזר לשליטת הערבים,
זה עשה לי רע על הלב,
באמת קצת ציפייה למשיח.
או תשכתבי שזה קורה בשנים האלו או שלא תכתבי בכלל.
וואו! גם לי זה הפריע, כמה שהספר טוב - זה הציק לי!

• הוסף לסימניות
וואו! גם לי זה הפריע, כמה שהספר טוב - זה הציק לי!
כנל
אגב זה מזכיר לי שבדיוק חשבתי על איך יראו ספרי הקריאה בגאולה
בטח תגידו שזה לא יעניין אף אחד כי כולם ילמדו תורה וזה, ובכלל מה איך אפשר לעשות עלילה בעולם של טוב גלוי.
מעניין

• הוסף לסימניות
כשהגאולה תבוא זה יהיה הדבר האחרון שיעניין אותך
(ככה אני לפחות חושבת)
לא בטוח.
בטוח שלא יעניין ספרי פנטזיה, ובטוח שלא נחפש ז'אנרים חדשים.
אבל יכול להיות שיתחילו לכתוב סיפורים אמיתיים, סיפורי גלות וגאולה וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה