פנאי קנאת ס(ו)פרים תרבה חכמה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תכלס זה הכי קרוב לפנטזיה שאפשר לעשות בספרים החרדים
פרט אולי לאחד מאלף
ממש לא!!! אז זה מדבר על משהו שקרה לפני מאות/אלפי שנים. זה לא הופך את זה לפנטזיה! אין שם שום סממנים של פנטזיה!
קראת את להי נאאר? פנטזיה חרדית במיטבה!
חוץ מזה, הייתי מסווגת את אחד מאלף כמדע בדיוני ולא כפנטזיה (מה שכן, קראתי את זה לפני שנים, אולי אני לא זוכרת נכון).

• הוסף לסימניות
ממש לא!!! אז זה מדבר על משהו שקרה לפני מאות/אלפי שנים. זה לא הופך את זה לפנטזיה! אין שם שום סממנים של פנטזיה!
קראת את להי נאאר? פנטזיה חרדית במיטבה!
חוץ מזה, הייתי מסווגת את אחד מאלף כמדע בדיוני ולא כפנטזיה (מה שכן, קראתי את זה לפני שנים, אולי אני לא זוכרת נכון).
נכון.פנטזיה זה משהו שלא יכול לקרות במציאות.
אחד מאלף הוא לא פנטזיה, הוא מדע בדיוני. צודקת.

• הוסף לסימניות
להי נאאר ספר אלוף
שלא מחקה ספרים אחרים

(מלבד מה שכתבתי בשרשור אחר)

ולמרות מדפי הספרים העשירים הצליחה לעשות משהו חדש

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
להי נאאר ספר אלוף
שלא מחקה ספרים אחרים

ולמרות מדפי הספרים העשירים הצליח לעשות משהו חדש
אז אולי מישהו מוצא דרך להעביר לי אותו??? לא חשבתי שחוצלארץ נקנה בייסורים..... ;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
להי נאאר ספר אלוף
שלא מחקה ספרים אחרים

ולמרות מדפי הספרים העשירים הצליח לעשות משהו חדש
נכון!!!
אחד האלופיםםם
סוף סוף משהו אחר ולא כמו כל הספרים החרדיים....
[למרות ששמעתי עליו הרבה ביקורת, והסיפריה העירונית הורידה אותו מהמדף]
גיוון שהוסיף הרבה!!!
מחכה כבר לספר הבא בסדרה
יש למישהו מושג באמת מתי יצא??
רק שלא תמתח אותנו עכשיו שנתיים...

• הוסף לסימניות
[למרות ששמעתי עליו הרבה ביקורת, והסיפריה העירונית הורידה אותו מהמדף]
מוזר ממש
אצלנו בירושלים הוא אף פעם לא על המדף...
יש למישהו מושג באמת מתי יצא??
אני חושבת שהיא אמרה לטובי וינברג מלבית שזה יצא לסוכות
לא מתחייבת כמובן...

• הוסף לסימניות
מוזר ממש
אצלנו בירושלים הוא אף פעם לא על המדף...
אני גם לא הבנתי למה...
אבל הם טענו שהיה עליו הרבה ביקורת אז הם נאלצו לגנוז אותו:rolleyes::cautious:
אז בלית ברירה רצתי לחנות וקניתי את שתי החלקים....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תכלס, כבר אין כל כך לאן...
יש למישהי כאן רעיונות חדשים לספרות חרדית?:unsure:
וזה מעצבןןןן
כל הספרים חוזרים על אותו קו
ואת כל הנושאים חרשו מימין ומשמאל
וכבר משעמם לנו!!!
סופרות!! תפגיזו................

• הוסף לסימניות
בתור אחת שנאלצה לקרוא הרבה ספרות כללית לצערי, אני חייבת לומר שרב הז'אנרים לא מתאימים לנו. הז'אנרים הראויים כבר נטחנו עד דק, והפיתרון היחיד הוא להמציא ז'אנר חדש...

• הוסף לסימניות
פנטזיה
חסר המון בציבור שלנו
אין הרבה לאן ללכת עם זה. גם בפנטזיה הכל אותו דבר אם רוצים להישאר בגבולות עדינות הנפש היהודית ולא לייחס כוחות לכל מני דברים כי זה עלול לבוא לכפירה ח"ו - רואים את זה הרבה בספרות חיצונית.

• הוסף לסימניות
אין הרבה לאן ללכת עם זה. גם בפנטזיה הכל אותו דבר אם רוצים להישאר בגבולות עדינות הנפש היהודית ולא לייחס כוחות לכל מני דברים כי זה עלול לבוא לכפירה ח"ו - רואים את זה הרבה בספרות חיצונית.
נכון
צריך הרבה זהירות בזה
אבל יש פה פתח להרבה תחומים
מדע בדיוני חסר

• הוסף לסימניות
נכון
צריך הרבה זהירות בזה
אבל יש פה פתח להרבה תחומים
מדע בדיוני חסר
מדע בדיוני לא עבר כבר? זאת אומרת, מה כבר יכול להיות יותר מהיום? מה אין לנו? לכל אחד כלי טיס פרטי? אוקי, זה כבר לא ירגש... היום כבר הכל נעשה מעצמו...

• הוסף לסימניות
מדע בדיוני לא עבר כבר? זאת אומרת, מה כבר יכול להיות יותר מהיום? מה אין לנו? לכל אחד כלי טיס פרטי? אוקי, זה כבר לא ירגש... היום כבר הכל נעשה מעצמו...
תמיד יש לאן להתקדם
לא יודעת, מגורים על כוכבים אחרים
(לעוס, אני יודעת...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה