- הוסף לסימניות
- #3,521
מאיזה סכום?משלוח חזרה חינם
מאיזה סכום?משלוח חזרה חינם
לא בדקתימאיזה סכום?
כל סכום!מאיזה סכום?
160 שח (אאל״ט)כמה המינימום למשלוח?
לאהמשלוח מגיע עד הבית?
בקניה מעל 400 בערך מגיע הביתההמשלוח מגיע עד הבית?
לאחרונה אין לי משלוח חינם על 35 בימי ראשון ושני160 שח (אאל״ט)
ובימי שני או ראשון 35 שח
אני הזמנתי בראשון האחרוןלאחרונה אין לי משלוח חינם על 35 בימי ראשון ושני
יש מישהי שהצליחה בשבועיים האחרונים?
אני יודעת ששבוע שעבר היה בראשון בלילה (אאל״ט).לאחרונה אין לי משלוח חינם על 35 בימי ראשון ושני
יש מישהי שהצליחה בשבועיים האחרונים?
ההחזרה היא דרך HFD- איסוף מהבית או נקודות איסוף שלהם.יש לי חבילה להחזרה, לא בחרתי שיבואו לקחת מהבית בגלל שאני לא הרבה בבית ואין ליאפשרות להשאיר מחוץ לדלת
הלכתי לדואר ואמרו לי שלא מחזירים דרכם, איך אני יודעת לאן להחזיר
שלחתי מייל לשיין ולא עונים, ובתמיכה זה לא נציג אנושי ולא מצליחה להגיע לתשובה נורמלית.
מה עושים?
עשיתי לנקודת איסוף אבל חשבתי שזה מהדואר (כמו בטמו)את יכולה לבטל את ההחזרה ולפתוח החזרה חדשה לנקודת איסוף
לא יודעת, אין לי נסיון עם זה.עשיתי לנקודת איסוף אבל חשבתי שזה מהדואר (כמו בטמו)
כל נקודת איסוף לא משנה באיזו עיר? פשוט מביאים את זה לשם?
נקודות האיסוף אלו המקומות שגם מקבלים את החבילות?
אמור להיות לכם רשום בדיוק לאיזו נקודה להחזיר בתוית החזרהעשיתי לנקודת איסוף אבל חשבתי שזה מהדואר (כמו בטמו)
כל נקודת איסוף לא משנה באיזו עיר? פשוט מביאים את זה לשם?
נקודות האיסוף אלו המקומות שגם מקבלים את החבילות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים