שיין קניות באתר 'שיין' - המלצות דיונים ושאלות

עברתי לטמו לפני שנתיים ומאז נטשתי את שיין.
בעקבות החמרת הנהלים שלהם וחסימת רוב האפשרויות לפוילשטיקים...
חושבת לחזור לשיין.

כמה המינימום למשלוח?
המשלוח מגיע עד הבית?

האם ניתן לבחור נקודת איסוף או שהחבילות מגיעות לכל מיני חורים כיד הדמיון הטובה על חברות המשלוחים?

היי,
אשמח לקבל קישור לתיק גב מומלץ לטיול באתר SHEIN
אני עומדת עכשיו לעשות הזמנה , אז אשמח שזה יהיה מהר!!!

לאחרונה אין לי משלוח חינם על 35 בימי ראשון ושני
יש מישהי שהצליחה בשבועיים האחרונים?
אני יודעת ששבוע שעבר היה בראשון בלילה (אאל״ט).
לא קניתי אז אבל הייתה אפשרות.

הגיע לי משלוח לנקודת איסוף פודו בירושלים,
מישהו יודע איפה זה?
תודה!

יש המלצות לתעסוקות לקיץ לילדים?
(לאו דווקא מניסיון)

תגידו
גם לכם כל הקופונים של שיין התאדו בימים האחרונים ?

אשמח מאד לקישורים
שמלות או סרפן סגנון זארה
לשבת

יש לי חבילה להחזרה, לא בחרתי שיבואו לקחת מהבית בגלל שאני לא הרבה בבית ואין ליאפשרות להשאיר מחוץ לדלת
הלכתי לדואר ואמרו לי שלא מחזירים דרכם, איך אני יודעת לאן להחזיר
שלחתי מייל לשיין ולא עונים, ובתמיכה זה לא נציג אנושי ולא מצליחה להגיע לתשובה נורמלית.
מה עושים?

יש לי חבילה להחזרה, לא בחרתי שיבואו לקחת מהבית בגלל שאני לא הרבה בבית ואין ליאפשרות להשאיר מחוץ לדלת
הלכתי לדואר ואמרו לי שלא מחזירים דרכם, איך אני יודעת לאן להחזיר
שלחתי מייל לשיין ולא עונים, ובתמיכה זה לא נציג אנושי ולא מצליחה להגיע לתשובה נורמלית.
מה עושים?
ההחזרה היא דרך HFD- איסוף מהבית או נקודות איסוף שלהם.
את יכולה לבטל את ההחזרה ולפתוח החזרה חדשה לנקודת איסוף. (כמובן אם עדיין לא עבר זמן ההחזרה של הפריטים)

את יכולה לבטל את ההחזרה ולפתוח החזרה חדשה לנקודת איסוף
עשיתי לנקודת איסוף אבל חשבתי שזה מהדואר (כמו בטמו)
כל נקודת איסוף לא משנה באיזו עיר? פשוט מביאים את זה לשם?
נקודות האיסוף אלו המקומות שגם מקבלים את החבילות?

לא יודעת, אין לי נסיון עם זה.
בשיין בטח יש רשימה של הנקודות, חסום לי כרגע.

אמור להיות לכם רשום בדיוק לאיזו נקודה להחזיר בתוית החזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה