יש משלוחים בתשלום. תלוי לפי מוצר. יחסית יקר. מישהי כתבה כאן באשכול שמשלוח פעם ראשונה בתשלום ואח"כ חינם. כדאי לבדוק תשלחי להם מייל.נכתב ע"י ציפיש;1399433:
נכתב ע"י שי1;1400016:http://www.aliexpress.com/item/Fash...ual-Loose-Tshirt-Tops-Blouses/1382703013.html
סריג זול הגיע תוך שבועיים
נכתב ע"י דבורי צלמת;1400033:
נכתב ע"י שי1;1400016:http://www.aliexpress.com/item/Fash...ual-Loose-Tshirt-Tops-Blouses/1382703013.html
סריג זול הגיע תוך שבועיים
יש לך תמונה?נכתב ע"י berman;1392907:נעליים יפות לתינוק (לא הליכה) - הגיע במידה 23 (במידה זו הילד כבר הולך...)- מי שהילד שלה לא הולך במידה זו- אשמח למכור לה אותם....
נכתב ע"י דבורי צלמת;1400033:
נכתב ע"י רותי בן שימול;1399695:פתחתי סכסוך באליאקספרס, קיבלתי במייל שהסכסוך הגיע לפתרון.
איפה אני רואה מה כתב לי המוכר?
לא מוצאת בשום מקום.
נכתב ע"י ngraphic;1400336:איך אני עוקבת אחרי הדברים שהזמנתי באליאקספרס? אני אמורה לקבל הודעת דואר או ללכת ולבדוק אם מחכה לי שם משהו?
הזמנתי לפני כעשרה ימים והכל נשלח כבר
נכתב ע"י סתם;1400372:מחפשת לקנות גקט' רוח יפה לבנים עד 100 ש"ח
מצאתם אולי?
נכתב ע"י איי בי מדיה;1400492:תעלו קישורים של סריגים- לא משנה באיזה אתר!!!
הנה כמה ששמתי עליהם עין (לא מנסיון):נכתב ע"י איי בי מדיה;1400492:תעלו קישורים של סריגים- לא משנה באיזה אתר!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים