קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
פתחתי סכסוך באליאקספרס, קיבלתי במייל שהסכסוך הגיע לפתרון.
איפה אני רואה מה כתב לי המוכר?
לא מוצאת בשום מקום.

נכתב ע"י ציפיש;1399433:
איך המשלוחים מהאתר הזה? http://www.zulily.com
מישהי ניסתה? יש משלוח לארץ?
זה בחינם? בתשלום? כמה?
יש משלוחים בתשלום. תלוי לפי מוצר. יחסית יקר. מישהי כתבה כאן באשכול שמשלוח פעם ראשונה בתשלום ואח"כ חינם. כדאי לבדוק תשלחי להם מייל.

נכתב ע"י berman;1392907:
נעליים יפות לתינוק (לא הליכה) - הגיע במידה 23 (במידה זו הילד כבר הולך...)- מי שהילד שלה לא הולך במידה זו- אשמח למכור לה אותם....
יש לך תמונה?

יש למישהי קישור לנעליים יפות וזולות לתינוק?

איך אני עוקבת אחרי הדברים שהזמנתי באליאקספרס? אני אמורה לקבל הודעת דואר או ללכת ולבדוק אם מחכה לי שם משהו?
הזמנתי לפני כעשרה ימים והכל נשלח כבר

נכתב ע"י רותי בן שימול;1399695:
פתחתי סכסוך באליאקספרס, קיבלתי במייל שהסכסוך הגיע לפתרון.
איפה אני רואה מה כתב לי המוכר?
לא מוצאת בשום מקום.

כבר הסתכסכת<<??מה קרה??

סריג פשוט ליום יום, שווה את המחיר. לקחת מידה אחת מעל.

לא משהו רציני.
שלחו לי איזה פריט קטנטן בדולר ולאחד מהם הוואקום לא נתפס.
כתבתי להם שהילד נורא התאכזב...
אמנם רק דולר אבל אם הם פראיירים לשלוח כזה דבר ללא עלות משלוח, אז למה לא לבקש שישלחו שוב?
שילמתי, לא?
דולר זה דולר!..

נכתב ע"י ngraphic;1400336:
איך אני עוקבת אחרי הדברים שהזמנתי באליאקספרס? אני אמורה לקבל הודעת דואר או ללכת ולבדוק אם מחכה לי שם משהו?
הזמנתי לפני כעשרה ימים והכל נשלח כבר

יש לך מס' מעקב של החבילה, בעוד 20 יום תנסי לבדוק מה המצב שלה בדואר ישראל

חולצות גבריות לנשים. מישהו מכיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה