קניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י miri kazav;2291025:
מישהו יכול לצלם לי מסך עם מספר פריט כדי שאני יוכל לזהות איפה הוא מופיע?
זה ממש חשוב לי.

הנה

קבצים מצורפים

• fg.png
    KB 127.7 · צפיות: 24
נכתב ע"י miri kazav;2291025:
מישהו יכול לצלם לי מסך עם מספר פריט כדי שאני יוכל לזהות איפה הוא מופיע?
זה ממש חשוב לי.

מספר הפריט נקרא מספר מעקב ולא מספר הזמנה
בחפצים קטנים בד"כ לא ניתן מספר מעקב שניתן לעקוב לאחר היציאה מסין.
חפצים גדולים או שנשלחו בדואר רשום ניתן מספר מעקב שניתן לעקוב על ידו גם בדואר ישראל כשמגיע לארץ.
בצילום תוכלו לראות את מספר הפריט תחת מספר מעקב.

קבצים מצורפים

• 11.png
    KB 261.7 · צפיות: 20
נכתב ע"י חלזונות;2291485:

תודה.
אז בחפצים קטנים פשוט צריך לחכות להודעה על דבר דואר?????:eek:
ואם הדואר מפקשש וזה לא בא??
הפריט יחזור לסין לאחר 30 יום??????????

נכתב ע"י miri kazav;2291551:
תודה.
אז בחפצים קטנים פשוט צריך לחכות להודעה על דבר דואר?????:eek:
ואם הדואר מפקשש וזה לא בא??
הפריט יחזור לסין לאחר 30 יום??????????

פריטים קטנים מגיעים הישר לתיבת הדואר בבית ולא צריך ללכת לקחת אותם מהדואר (אם זה לא דואר רשום)

נכתב ע"י 1 היה אברהם;2291612:
פריטים קטנים מגיעים הישר לתיבת הדואר בבית ולא צריך ללכת לקחת אותם מהדואר (אם זה לא דואר רשום)

הי, תודה רבה לך!!!!

בכל מקרה, אם הפריט לא מגיע אפשר לפתוח סכסוך. רצוי לפני שיגמר זמן הגנת הקונה (אני קבלתי כסף גם אחרי)
אני קבלתי את כספי חזרה על כמה פריטים שהזמנתי ולא הגיעו
(כתבתי להם שבמידה והמוצר כן יגיע אחזיר להם את הכסף)

נכתב ע"י דינה די;2290966:
קניתי אתמול באיביי מוצר משומש בשווי 218 ש"ח והמוכר גבה ממני מעל 500 ש"ח איפה פותחים סכסוך? שלחתי לו מייל כועס מאד שיחזיר לי את הכסף ויבטל את העסקה. מה הכי טוב לעשות?
לכי להסטוריית קניות, יש אופציה של החזר מוצר. שם את מבקשת את הכסף חזרה (בלי להחזיר מוצר)
אפשרות נוספת- אם שילמת בפייפאל, תפתחי סכסוך דרכם, בדוק הכסף חוזר
לידיעה כללית- בחצי שעה הראשונה לאחר הקניה אפשר לבטל. אין צורך בסיבה

מישהו יודע להמליץ על משחקים לילדים זולים
עדיף משחקי קופסא אבל לא רק

תודה

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה בדיוק ה-11.11 באליאקספרס?
אני רואה באתר שמתחת למחיר רשום מחיר יותר זול ב11.11.
כולם מקבלים את ההנחה הזו? אם כן אז למה יש כל מיני פרסומים של לצבור קופוני הנחה...
וההנחה הזו זה רק ביום הזה?
אם מישהו יודע תשובות יעזור לי מאוד.
תודה!

נכתב ע"י racheligraf;2295294:
מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה בדיוק ה-11.11 באליאקספרס?
אני רואה באתר שמתחת למחיר רשום מחיר יותר זול ב11.11.
כולם מקבלים את ההנחה הזו? אם כן אז למה יש כל מיני פרסומים של לצבור קופוני הנחה...
וההנחה הזו זה רק ביום הזה?
אם מישהו יודע תשובות יעזור לי מאוד.
תודה!

לא מבצעים לא הנחות ולא קופני הנחה.
תעלול שיווקי קבוע.

לשם אימות בדקתי את רשימת ההזמנות שלי בחודשים האחרונים.
להוציא פריט אחד או שניים, כל הפריטים שקניתי ומוצעים עכשיו במבצע. הכפילו את מחירם או אף יותר וגם לאחר ההנחה המחיר עדיין גבוה משמעותית מהמחיר הרגיל.

בעוד כשבועיים המחירים יחזרו לרמתם הרגילה כבכל השנה.

לדלתא יש אתר חדש. מי שצריכה פיג'מות יש שם פיג'מות של ניקי ומיקי לילדים ב50% הנחה מפוטר וגם דקים שרוול ארוך. בקניה מעל 200 ש"ח משלוח חינם עד הבית. כשנכנסים יש אפשרות להצטרף ולקבל קופון של 50 ש"ח הנחה בקניה מעל 250 ש"ח. ממש יוצא משתלם
https://www.delta.co.il/ildim/bnvt-bgilaim-1-5/pig-mvt.html

נכתב ע"י טוליפ;2296390:
לדלתא יש אתר חדש. מי שצריכה פיג'מות יש שם פיג'מות של ניקי ומיקי לילדים ב50% הנחה מפוטר וגם דקים שרוול ארוך. בקניה מעל 200 ש"ח משלוח חינם עד הבית. כשנכנסים יש אפשרות להצטרף ולקבל קופון של 50 ש"ח הנחה בקניה מעל 250 ש"ח. ממש יוצא משתלם
https://www.delta.co.il/ildim/bnvt-bgilaim-1-5/pig-mvt.html

יותר זול מהחנויות?

אני צריכה קישור לעגילים בציפוי זהב לילדה בת שנתיים וחצי,
חישוק עם פנינה תלויה.
שלא יהיה גדול מידי כמו של הילדות הגדולות.
יש למישהי? יעזור לי מאוד

הזמנתי מוצר מאלי אקספרס והוא לא הגיע וקבלתי החזר
ועכשיו הוא הגיע
מה עושים?

מה עושים עם הצרה הזו של דואר ישראל שהם לא שולחים פתק שהגיע משלוח?
הזמנתי מלא דברים קטנים שהם בלי מס' מעקב של דואר ישראל, (רק מס' בלי אותיות) וזה כבר היה צריך להגיע מזמן...... ולא מגיע, מה שיש מס' מעקב של דואר ישראל אני לבד עוקבת באתר ורואה כשזה מגיע, ואז הולכת לקחת, אבל הדברים שאין לי מס' מעקב פשוט לא מגיעים!!

מה עושים בכזה מצב?

הזמנתי מלא דברים קטנים שהם בלי מס' מעקב של דואר ישראל, (רק מס' בלי אותיות) וזה כבר היה צריך להגיע מזמן...... ולא מגיע, מה שיש מס' מעקב של דואר ישראל אני לבד עוקבת באתר ורואה כשזה מגיע, ואז הולכת לקחת, אבל הדברים שאין לי מס' מעקב פשוט לא מגיעים!!

מה עושים בכזה מצב?

נכתב ע"י ov;2300477:

מה עושים בכזה מצב?

אין מה לעשות
צרת רבים

נכתב ע"י ov;2300477:

מה עושים בכזה מצב?

לידיעתכם,
יום אחד דפק אצלי דוור וביקש להשאיר כמה פריטים מסין בשביל שכנה.
ומה עושה דוור פחות נחמד, כשאין אף אחד בבית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה