- הוסף לסימניות
- #3,721
נכתב ע"י miri kazav;2291025:מישהו יכול לצלם לי מסך עם מספר פריט כדי שאני יוכל לזהות איפה הוא מופיע?
זה ממש חשוב לי.
הנה
נכתב ע"י miri kazav;2291025:מישהו יכול לצלם לי מסך עם מספר פריט כדי שאני יוכל לזהות איפה הוא מופיע?
זה ממש חשוב לי.
זה ממש חשוב לי.
נכתב ע"י חלזונות;2291485:
נכתב ע"י miri kazav;2291551:תודה.
אז בחפצים קטנים פשוט צריך לחכות להודעה על דבר דואר?????
ואם הדואר מפקשש וזה לא בא??
הפריט יחזור לסין לאחר 30 יום??????????
נכתב ע"י 1 היה אברהם;2291612:פריטים קטנים מגיעים הישר לתיבת הדואר בבית ולא צריך ללכת לקחת אותם מהדואר (אם זה לא דואר רשום)
לכי להסטוריית קניות, יש אופציה של החזר מוצר. שם את מבקשת את הכסף חזרה (בלי להחזיר מוצר)נכתב ע"י דינה די;2290966:קניתי אתמול באיביי מוצר משומש בשווי 218 ש"ח והמוכר גבה ממני מעל 500 ש"ח איפה פותחים סכסוך? שלחתי לו מייל כועס מאד שיחזיר לי את הכסף ויבטל את העסקה. מה הכי טוב לעשות?
נכתב ע"י racheligraf;2295294:מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה בדיוק ה-11.11 באליאקספרס?
אני רואה באתר שמתחת למחיר רשום מחיר יותר זול ב11.11.
כולם מקבלים את ההנחה הזו? אם כן אז למה יש כל מיני פרסומים של לצבור קופוני הנחה...
וההנחה הזו זה רק ביום הזה?
אם מישהו יודע תשובות יעזור לי מאוד.
תודה!
נכתב ע"י טוליפ;2296390:לדלתא יש אתר חדש. מי שצריכה פיג'מות יש שם פיג'מות של ניקי ומיקי לילדים ב50% הנחה מפוטר וגם דקים שרוול ארוך. בקניה מעל 200 ש"ח משלוח חינם עד הבית. כשנכנסים יש אפשרות להצטרף ולקבל קופון של 50 ש"ח הנחה בקניה מעל 250 ש"ח. ממש יוצא משתלם
https://www.delta.co.il/ildim/bnvt-bgilaim-1-5/pig-mvt.html
בחנויות אין 50% הנחה עכשיו ועוד קופון. הייתי בחנות ובדקתי.נכתב ע"י mgv;2296394:יותר זול מהחנויות?
נכתב ע"י ov;2300477:מה עושים עם הצרה הזו של דואר ישראל שהם לא שולחים פתק שהגיע משלוח?
הזמנתי מלא דברים קטנים שהם בלי מס' מעקב של דואר ישראל, (רק מס' בלי אותיות) וזה כבר היה צריך להגיע מזמן...... ולא מגיע, מה שיש מס' מעקב של דואר ישראל אני לבד עוקבת באתר ורואה כשזה מגיע, ואז הולכת לקחת, אבל הדברים שאין לי מס' מעקב פשוט לא מגיעים!!
מה עושים בכזה מצב?
נכתב ע"י ov;2300477:מה עושים עם הצרה הזו של דואר ישראל שהם לא שולחים פתק שהגיע משלוח?
הזמנתי מלא דברים קטנים שהם בלי מס' מעקב של דואר ישראל, (רק מס' בלי אותיות) וזה כבר היה צריך להגיע מזמן...... ולא מגיע, מה שיש מס' מעקב של דואר ישראל אני לבד עוקבת באתר ורואה כשזה מגיע, ואז הולכת לקחת, אבל הדברים שאין לי מס' מעקב פשוט לא מגיעים!!
מה עושים בכזה מצב?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים