- הוסף לסימניות
אני משתדל להמליץ ולכתוב רק דברים מידיעה והיכרות אישית...אף אחד לא יכול להמליץ על יונדאי סנטפה 7 מקומות או קיה סורנטו?
לא מכיר כ"כ טוב את הדגמים הנ"ל להשוות ביניהם.
סורי.
אני משתדל להמליץ ולכתוב רק דברים מידיעה והיכרות אישית...אף אחד לא יכול להמליץ על יונדאי סנטפה 7 מקומות או קיה סורנטו?
אני הייתי קונה את הקורולה.@מ הלוי @אפרים כריש נדלן
עכשיו ביררתי עם מוסכניק שמטפל בטויוטה ומחליף בטריות והוא אומר שגם הפריוס החדשים של 2019 הם בטריה ליתיום.
בגדול הוא אומר שזה אותו רכב דהיינו אותו מנוע ואותו בטריה
ועל זה אחזור בשאלתי: אם כך אז מה עדיף??
יש לי בשבילך הצעה מצוינת של קורולה תתקשר: 0507451771@מ הלוי @אפרים כריש נדלן
עכשיו ביררתי עם מוסכניק שמטפל בטויוטה ומחליף בטריות והוא אומר שגם הפריוס החדשים של 2019 הם בטריה ליתיום.
בגדול הוא אומר שזה אותו רכב דהיינו אותו מנוע ואותו בטריה
ועל זה אחזור בשאלתי: אם כך אז מה עדיף
מי שיש לו הצעה "מצוינת" לא צריך שיתקשרו אליו......יש לי בשבילך הצעה מצוינת של קורולה תתקשר: 0507451771
שנתון כזה יש רק דרך אחת, יד 2.היי
נשמח לחוות דעת המומחים....
יש לנו טויוטה יאריס ישנה (2002),
קנינו אותה לפני מס' חודשים לצורך מטרה ספציפית ועכשיו כבר לא צריכים יותר,
כשהיתה אצלינו עשתה ת'עבודה כמו שצריך (יצא לנו לעשות כמה נסיעות של שעה וחצי+ והרכב לא ממצמץ).
קילומטראז' 240א.
מה אומרים,
איך כדאי למכור ובכמה?
לאחר נסיונות חוזרים - לא הצלחתי להשיג אותך, אשמח שתפנה אלי באישייש לי בשבילך הצעה מצוינת של קורולה תתקשר: 0507451771
זה המחירים של קרולה 2010???שלום,
אשמח לחוות דעת, מה עדיף?
יונדאי I35 , שנתון 2014, 190,000 ק"מ ב-28,500 ש"ח
או טויוטה קורולה, שנתון 2010, 214,000 ק"מ ב-26,000 ש"ח
עדיף את היונדאי עם שנתון יותר גבוה או את אמינות של הקורולה?
תלוי במצב הרכבשלום,
אשמח לחוות דעת, מה עדיף?
לא נוגעים ברכב עם קילומטר גבוהשלום,
אשמח לחוות דעת, מה עדיף?
תודה על התשובהתלוי במצב הרכב
בכל אופן דעתי נוטה ליונדאי
כמובן שאם זה המחיר שפורסם
תמיד ניתן להתמקח מעט
ולשלם קצת פחות
בהצלחה!
זה לא כ"כ גבוהתודה על התשובה
אפשר לדעת למה ינודאי? בגלל הק"מ הגבוה של הטויוטה?
זה לא כ"כ גבוהלא נוגעים ברכב עם קילומטר גבוה
אפשר לזרוק אותו ישר לפח
חבל על כל שקל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים