אוקיקשה ולא נכון לקבוע בוודאות את ההבדל ביניהם.
זה יחטא לאמת.
אך דבר אחד ברור.
יש פער משמעותי.
ה I20 חסכוני הרבה יותר מה I30
גם אם אתה מחליט ללכת על הדגם הבעייתי הזה (הדור הזה של הפוקוס הוציא שם רע על הפוקוסים בגלל הגיר שלו)מה אומר הקהל הקדוש אשמח לחוו"ד לא צריך הרבה נסיעות בעיקר פנימי פעם בשבוע מחוץ לעיר מתל"צ בגלל הבגא'ז' המרווח מה דעתכם![]()
פורד פוקוס שנת 2014 יד שניה 164,000 ק״מ | יד2
חדש במחלקת הטריידאין של פריים דרייב! פורד פוקוס סטיישן הקלאסית, המאובזרת במנוע 1.6 אמין וחסכוני במצב מכאני מעולה. אבזור סלון בטיחותי ומתקדם. אחרי טיפול מקיף ודיאגנוסטיקהwww.yad2.co.il
(אני די משוכנע)
@מ הלוי וכל המסייעים תבוא עליהם ברכה
תודה, אפשר הרחבה על הבעיה של הגיר? מה המשמעות?גם אם אתה מחליט ללכת על הדגם הבעייתי הזה (הדור הזה של הפוקוס הוציא שם רע על הפוקוסים בגלל הגיר שלו)
תוכל למצוא אותו בחצי ממה שהבאת וגם לא מסוכנות
אין לראות באמור לעיל המלצה על הדגם
יכול ליפול עליך החלפה של הגיר בכמה אלפים טוביםתודה, אפשר הרחבה על הבעיה של הגיר? מה המשמעות?
האם אצטרך לטייל איתו במוסכים, או סתם עלות אחזקה גבוהה?
האם בדיקה מוקדמת תעזור לי להוריד את החשש הזה
תודה רבה
גם אם אתה מחליט ללכת על הדגם הבעייתי הזה (הדור הזה של הפוקוס הוציא שם רע על הפוקוסים בגלל הגיר שלו)
תוכל למצוא אותו בחצי ממה שהבאת וגם לא מסוכנות
אין לראות באמור לעיל המלצה על הדגם
אכן כן.מה אומר הקהל הקדוש אשמח לחוו"ד לא צריך הרבה נסיעות בעיקר פנימי פעם בשבוע מחוץ לעיר מתל"צ בגלל הבגא'ז' המרווח מה דעתכם![]()
פורד פוקוס שנת 2014 יד שניה 164,000 ק״מ | יד2
חדש במחלקת הטריידאין של פריים דרייב! פורד פוקוס סטיישן הקלאסית, המאובזרת במנוע 1.6 אמין וחסכוני במצב מכאני מעולה. אבזור סלון בטיחותי ומתקדם. אחרי טיפול מקיף ודיאגנוסטיקהwww.yad2.co.il
(אני די משוכנע)
@מ הלוי וכל המסייעים תבוא עליהם ברכה
אותו דבר.אוקי
ובאמת מבחינה כללית שזה אומר אמינות ועליות תחזוקה מי עדיף מבינהם?
(אני יודע שהI30 יותר גדול אבל יותר חשוב לי החסכון)
מצבר ההודעות שלך נראה שמה שאתה הכי צריך כרגע זה סוכן אמיןזאת אומרת שצריך בעיקר טויוטה מיצובישי הונדה קיה יונדאי?
יש עוד מה להוסיף לרשימה?
אחד מהרשימה שגוי?
תקשיב היטב ידידי היקר לעצתה של מישמשיתתודה על העזרה,
@מ הלוי ו @דה סנטיס 2024
מה אומרים על רנו קליאו אוטומטית 2017
מבחינת אמינות
מצרף קישור
ובעיקר מזה התלהבתי:
ShieldSquare Captcha
www.yad2.co.il
תודה ענקית מראש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים