קרה משהוא בירושלים?

נכתב ע"י סתם;1432899:
אני הגבתי להם בתלונה
אולי מזה אלמד לא לפתוח את האתר שלהם

תתקיפו אותם בתגובות
זה לא הגזמה ראשונה שלהם
בגל הפיגועים האחרונים
אפילו ללא טשטוש

תעדכנו אותי שהשטח נקי :mad:

יופי מעולה! אני לא יודעת איך פונים אליהם הייתי עושה זאת!
אפילו במאקו ובווינט לא פרסמו תמונות !
אז הם ???!!!

חלק מהשמות לתפילה:
לרפואת חיים יחיאל בן מלכה
אברהם שמואל בן צ'רנה
שמואל ירוחם בן בילה
איתן בן שרה
אריה בן ברכה
לרפו"ש בתושח"י

מהפצועים מהפיגוע.

נא להתפלל,
להעביר ולא לשבור!
שנשמע בשורות טובות.

תגובת JDN למכתב הבקשה להסרת התמונה ששלחתי:

כאתר חרדי, אנו מבינים את הרגישות והעדינות של גולשינו, ומזדהים עם ההתנגדות לפרסום תמונות אלו.

אך מנגד, כפי שברור לכולנו שההתכחשות לתמונות הזוועה מהשואה סייעה לאומות העולם בהתכחשות למצב. נכון, אלו תמונות מזעזעות ועלינו להזדעזע מהמצב!

אנו בטוחים כי ממרחק של שנים, ירא הציבור וישפוט כי אסור להתעלם ממראות הזוועה. ונדגיש, כי לא היינו מדפיסים זאת אך תצוגה באתר זהו דבר שונה

מערכת JDN

נכתב ע"י פשוט;1432903:
חיים יחיאל בן מלכה זה אבא של חברה טובה שלי
תתפללו עליו הוא מאושפז כרגע.

ולגבי התמונה של כיכר השבת, אני יודעת שזה אתר של מוטי לביא, יש לי קשר אליו,
אבל זה המטרה שלו לזעזע ולשתף את הציבור
מי שלא רוצה שלא יסתכל!!!!!

אי אפשר לא להסתכל זה מיד כשנכנסים לאתר בכותרת!

נכתב ע"י OR_Design;1432976:
תחשבו על אותם אלו ששומעים וזה לא מזיז להם.
לפעמים התמונות מעוררים אנשים שקצת רחוקים מהדרך
זה פתאום עושה להם משהו ואז הם כן אומרים איזשהיא תפילה קצרה
אז אולי שווה...

ומה עם אמהות לילדים, שלא מתפקדות...

נכתב ע"י OR_Design;1432976:
תחשבו על אותם אלו ששומעים וזה לא מזיז להם.
לפעמים התמונות מעוררים אנשים שקצת רחוקים מהדרך
זה פתאום עושה להם משהו ואז הם כן אומרים איזשהיא תפילה קצרה
אז אולי שווה...

נכון מאוד!!!
שיפרסמו תמונות הכי מזוויעות כדי לעורר את כולנו מהאדישות ונתחנן לאבינו שבשמים שישים קץ לגלות ויביא לנו את משיח צדקינו בב"א

הגאון רבי שמואל אוירבך התבטא הבוקר למקורביו על הטבח המזעזע שבוצע הבוקר (שלישי) במתפללי בית הכנסת 'קהילות יעקב' בהר נוף בירושלים – שבו נרצחו ארבעה מתפללים ועוד שמונה נפצעו, הגר"ש אמר כי "צריכים להרבות אחדות ולהפסיק עם המחלוקת. ואיש ואיש יפשפש לפי מעשיו, במקומו".

עוד הוסיף כי "צריכים לעשות אחדות בין כל היראים לדבר ה׳ מפני שהיראים לדבר ה׳ כוונתם לשם שמים".

הגאון רבי חיים קנייבסקי התבטא על הרצח ואמר כי "מדובר בימים של עקבתא דמשיחא, וצריכים להתחזק בלימוד התורה ובתפילה בכוונה. השם יאמר למשחית הרף".

מה נכון מאד?
השאלה מה הדין וההלכה בפרסום כזה, לא מה הרגש אומר או איזו תועלת תהיה מזה.
האם לפי ההלכה מותר לפרסם כך את התמונות?!

אבא שלי נהג אמבולנס
היה שם הבוקר
פינה את אחד הפצועים שהיה במצב קשה
ה' ישמור וישלח להם רפואה שלימה!!

נס גדולללל!

יוסי ברון, ניצול הטבח בבית הכנסת בי-ם
מספר לכיכר השבת על רגעי האימה:
"המחבלים דקרו וירו לכל עבר. נפלתי לאחור כמו מת,
והמחבל המשיך הלאה. דיברתי עם הקב"ה"

חיזוק

מצ"ב קטע שיכול לחזק ברכים כושלות במצב קשה זה

קבצים מצורפים

• חיזוק לרגל המצב.jpg
    KB 86.7 · צפיות: 35
הר' טברסקי הי"ד, אדם יקר מפארי השכונה, אחד ממגידי השיעור בישיבת מרכז התורה בתלפיות.

ב"ה הרב טורסקי הזה חי ונושם בבריאות איתנה, והתפלל הבוקר כדרכו בביהכנ"ס אשר בניהולו ברחוב אגסי 28.

ההרוג הוא הרב טורסקי מאגסי 34

בשורות טובות

נכתב ע"י תמי ק;1433011:
ב"ה הרב טורסקי הזה חי ונושם בבריאות איתנה, והתפלל הבוקר כדרכו בביהכנ"ס אשר בניהולו ברחוב אגסי 28.

ההרוג הוא הרב טורסקי מאגסי 34

בשורות טובות

מצטערת לשמוע אם שבשתי... כך פרסמו בחדשות בשיחה עם הר' שפיצר. אבל אם את מכירה ממקור ראשון אז את בטח יודעת טוב יותר.

אולי זה טוורסקי אחר, אבל זה נשמע ממך כאילו זה פחות נורא,
לאנשים יש נטיה להזעזע כאשר ההרוג /פצוע מוכר להם, ולנשום בהקלה אם מתברר בסוף שזה משהו אחר
תשימו לב, הטרגדיה היא אותה טרגדיה, גם אתם לא מכירים אישית, האלמנה היתומים האבל והשכול הם באותה עוצמה. עמ"י הוא גוף אחד וכל אחד שהולך, זה כאילו נתלש איבר, הצער והזעזוע אמורים להיות עמוקים הכי שיכול להיות. ולא משנה מה קירבתינו האישית את המדוברים. כמובן שכאשר הנפטר מוכר לנו והטרגדיה לובשת גוף וצורה, הזעזוע עמוק יותר, בל שוב, זה לא מפחית מעוצמת האבדן אם זה משהו אחר. בתקוה שהובנתי.

נכתב ע"י חנון;1432981:
נכון מאוד!!!
שיפרסמו תמונות הכי מזוויעות כדי לעורר את כולנו מהאדישות ונתחנן לאבינו שבשמים שישים קץ לגלות ויביא לנו את משיח צדקינו בב"א

לא חושבת שזו הדרך לעורר
אפשר להתעורר בלי תמונות (הברה דמעות נשפכו הבוקר רק מקריאת כמה שורות פה בפרוג) ואפשר לראות את התמונות ולא להתעורר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת