קהילות יעקב
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
"מוציא דיבה הוא כסיל"
נכתב ע"י סתם;1432899:אני הגבתי להם בתלונה
אולי מזה אלמד לא לפתוח את האתר שלהם
תתקיפו אותם בתגובות
זה לא הגזמה ראשונה שלהם
בגל הפיגועים האחרונים
אפילו ללא טשטוש
תעדכנו אותי שהשטח נקי![]()
נכתב ע"י פשוט;1432903:חיים יחיאל בן מלכה זה אבא של חברה טובה שלי
תתפללו עליו הוא מאושפז כרגע.
ולגבי התמונה של כיכר השבת, אני יודעת שזה אתר של מוטי לביא, יש לי קשר אליו,
אבל זה המטרה שלו לזעזע ולשתף את הציבור
מי שלא רוצה שלא יסתכל!!!!!
נכתב ע"י OR_Design;1432976:תחשבו על אותם אלו ששומעים וזה לא מזיז להם.
לפעמים התמונות מעוררים אנשים שקצת רחוקים מהדרך
זה פתאום עושה להם משהו ואז הם כן אומרים איזשהיא תפילה קצרה
אז אולי שווה...
נכתב ע"י OR_Design;1432976:תחשבו על אותם אלו ששומעים וזה לא מזיז להם.
לפעמים התמונות מעוררים אנשים שקצת רחוקים מהדרך
זה פתאום עושה להם משהו ואז הם כן אומרים איזשהיא תפילה קצרה
אז אולי שווה...
הר' טברסקי הי"ד, אדם יקר מפארי השכונה, אחד ממגידי השיעור בישיבת מרכז התורה בתלפיות.
נכתב ע"י תמי ק;1433011:ב"ה הרב טורסקי הזה חי ונושם בבריאות איתנה, והתפלל הבוקר כדרכו בביהכנ"ס אשר בניהולו ברחוב אגסי 28.
ההרוג הוא הרב טורסקי מאגסי 34
בשורות טובות
נכתב ע"י ויזואלית;1433005:מצ"ב קטע שיכול לחזק ברכים כושלות במצב קשה זה
נכתב ע"י חנון;1432981:נכון מאוד!!!
שיפרסמו תמונות הכי מזוויעות כדי לעורר את כולנו מהאדישות ונתחנן לאבינו שבשמים שישים קץ לגלות ויביא לנו את משיח צדקינו בב"א
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: Quickמרקט.1 //