- הוסף לסימניות
- #1,421
חלבון לפני שלוקחים יכול מאוד לעזוראז זה לא קשור ליום אח"כ אם לוקחים קבוע, זה פשוט תופעות לוואי.
אם זה משפיע מדי גרוע אולי כדאי לבדוק שוב את ה
חלבון לפני שלוקחים יכול מאוד לעזוראז זה לא קשור ליום אח"כ אם לוקחים קבוע, זה פשוט תופעות לוואי.
אם זה משפיע מדי גרוע אולי כדאי לבדוק שוב את ה
אני התכוונתי מהכיוון ההפוך. שאם זה רק אחרי שלוקחים תקופה ואז מפסיקים, אז אולי זה פשוט מה שנקרא 'תסמיני גמילה'..אז זה לא קשור ליום אח"כ אם לוקחים קבוע, זה פשוט תופעות לוואי.
אם זה משפיע מדי גרוע אולי כדאי לבדוק שוב את המינון.
אבל זה היה גם אחרי שהפסקתי תקופה ארוכה לקחת ואז יום אחד לקחתי מינון קטנטן אני לא מסוגל להיזכר בימים הנוראים שהיו אחרי היום שלקחתי!!פשוט נוראייים!!אני התכוונתי מהכיוון ההפוך. שאם זה רק אחרי שלוקחים תקופה ואז מפסיקים, אז אולי זה פשוט מה שנקרא 'תסמיני גמילה'..
כדורים משפיעים שונה על אנשים, לאחד אטנט יתאים וויואנס יעשה לו תופעות לוואי לא אפשריות ולשני בדיוק הפוך.אבל זה היה גם אחרי שהפסקתי תקופה ארוכה לקחת ואז יום אחד לקחתי מינון קטנטן אני לא מסוגל להיזכר בימים הנוראים שהיו אחרי היום שלקחתי!!פשוט נוראייים!!
מענין מאוד!כדורים משפיעים שונה על אנשים, לאחד אטנט יתאים וויואנס יעשה לו תופעות לוואי לא אפשריות ולשני בדיוק הפוך.
לכן אני עדיין חושבת שהעניין הוא המינון או הכדור.
אגב לפעמים הגוף פשוט צריך להתרגל לכדור, לכן בד"כ בודקים כל מינון/כדור לפחות שבוע (תלוי בכדור..) ואז רואים איך זה משפיע.
אבל אני לא יודעת אם זה קשור גם לתופעות לוואי כמו שתואר כאן.
זה מתחיל לסקרן אותי.אבל זה היה גם אחרי שהפסקתי תקופה ארוכה לקחת ואז יום אחד לקחתי מינון קטנטן אני לא מסוגל להיזכר בימים הנוראים שהיו אחרי היום שלקחתי!!פשוט נוראייים!!
כולם נכונים+++זה מתחיל לסקרן אותי.
יתן בבקשה כבודו אנמנזה ברורה מה הכוונה 'מזעזע' ו'ימים נוראיים'..
חולשה?
דריכות?
קוצר נשימה?
וכו'..
זה קצת תלתא דסתרי.כולם נכונים+++
ובעיקר זה התבטא במצב רוח החמור שהיה לי!
שכוייח!
דווקא כשאני לוקח את הכדור אז מתחיל לי חולשהזה קצת תלתא דסתרי.
דריכות וקוצר נשימה זה בד"כ מהשפעת הכדור.
חולשה זה בד"כ מהתפוגגות הכדור.
מצב רוח חמור אתה מתכוון ל'אין לי כח לעשות עכשיו כלום, אל תדברו איתי עכשיו, תנו לי לישון או לעשות כלום בשקט'?
ועוד שאלה,
כמה ויואנס אתה לוקח?
אפשר להגדיר את המצב כסוג של ניתוק ברמה חריגה.זה קצת תלתא דסתרי.
דריכות וקוצר נשימה זה בד"כ מהשפעת הכדור.
חולשה זה בד"כ מהתפוגגות הכדור.
מצב רוח חמור אתה מתכוון ל'אין לי כח לעשות עכשיו כלום, אל תדברו איתי עכשיו, תנו לי לישון או לעשות כלום בשקט'?
ועוד שאלה,
כמה ויואנס אתה לוקח?
לאהאם אני היחיד שאם אני לוקח אטנט או ויואנס על בטן ריקה זה מתחיל להשפיע הרבה יותר מהר הרבה יותר חזק ולהרבה פחות זמן?
10 ויואנס???המינון שאני לוקח הוא עד 10 מל.
באמת?? בתקופה האחרונה לא הספקתי לאכול בבוקר, ועכשיו זה מתקשר לי לעובדה שהשפעת הכדור פחתה... (האיכות, הזמן....) ננסה לשנות, תודה!ויואנס על בטן ריקה זה מתחיל להשפיע הרבה יותר מהר הרבה יותר חזק ולהרבה פחות זמן?
לכל אחד זה פוגע בתחומים שוניםבאמת?? בתקופה האחרונה לא הספקתי לאכול בבוקר, ועכשיו זה מתקשר לי לעובדה שהשפעת הכדור פחתה... (האיכות, הזמן....) ננסה לשנות, תודה!
אגב, בהשראת אשכול מסוים, ולא רק: מאיפה נובעת ההגדרה האיומה "ADHD אוהבים להציק"?? מזדהים איתה??
בעיני, מדובר בעיוות יסודי, שמן הסתם נובע מהיכרות אומללה של בעמח"ס DSM עם אי מי רע מעללים שהבאיש את ריחנו...
זה פשוט מרגיז אותי בכל פעם מחדש!!
הרי יש ADHD מקסימים ונדיבים, חברותיים לא פחות ממחברי מדריכים לאבחון וסטטיסטיקה של הפרעות נפש וטובי לב כמעט כמותם.
בכנות רבה, חד משמעית: בין תחביבי (הרבים) לא נמנית הצקה לסובבים.
יום אחד אני אתבע את הAPA דיבה. איזו פרימיטיביות! איזו צרות מוחין! איזו הכללה גסה! וכל זה תחת מסווה מדעי!!
טוב, נראה לי שאנסה להרגע. אולי בעזרת התחביב העיקרי שלי/נו- להציק למישהו.
בין תחביבי (הרבים) לא נמנית הצקה לסובבים.
אתה מוכן להפסיק להציק לAPAיום אחד אני אתבע את הAPA דיבה
נוירלוג או פסיכיאטר מוסמכים לאבחן ולתת אישור קבוע.אני חושבת (די בטוחה) שיש לי בעיית קשב וריכוז.
מה הפורצידורה לקבלת טיפול/כדור מתאים,
למי אני אמורה לקבוע תור?
והאם יש משהו טבעי בלי מרשם שיכול לעזור?
אשמח לעזרתכם
תודה רבה
למה? גם רופא קשב יכול לתת אבחנה קבועה- כך היה אצלי.נוירלוג או פסיכיאטר מוסמכים לאבחן ולתת אישור קבוע.
בלי זה אי אפשר לקנות
כשהתחלתי עם הויואנס, נתן לי הרופא שלושה עוגנים.באמת?? בתקופה האחרונה לא הספקתי לאכול בבוקר, ועכשיו זה מתקשר לי לעובדה שהשפעת הכדור פחתה... (האיכות, הזמן....) ננסה לשנות, תודה!
אין תורים לזמן הקרוב במאוחדת,נוירלוג או פסיכיאטר מוסמכים לאבחן ולתת אישור קבוע.
בלי זה אי אפשר לקנות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים