- הוסף לסימניות
יכולה לפרט יותר?מנסיון אישי ומידע אמין:
שינוי תזונה, ולקיחה יומיומית של אומגה 3 משמן מרווה בתוספת ויטמין C
פועל ניסים ונפלאות!!
תודהר רבה!
יכולה לפרט יותר?מנסיון אישי ומידע אמין:
שינוי תזונה, ולקיחה יומיומית של אומגה 3 משמן מרווה בתוספת ויטמין C
פועל ניסים ונפלאות!!
איזה סוג של אומגה 3.גם אני מצטרפת להמלצה לאומגה 3 + תזונה טובה.
(קמח מלא, בלי סוכרים, הרבה ירק וכו')
אשמח לקבל פירוט על מנתחת התנהגות המושג זר לי ואני גם בכיוון של בדיקת בעיות קשב.ממליצה מאוד לבקש מהמערך החינוכי לערב מנתח/ת התנהגות. תוכנית התערבות התנהגותית טובה יכולה לעזור מאוד לילד במסגרת החינוכית, וגם לצוות.
גילוי נאות: אני מנתחת התנהגות.
הי אתי, יש לך המלצה לא דרך הקופה? אזור מרכז? אני גם חושבת שעדיף לשלם פרטי ולהיות בטוחים באיבחון מקצועי ללא קוצר רוח או אינטרסים קופתייםבאמריקה, ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלויות, נותנים מגיל ארבע, כבר שנים רבות.
בארצנו, המגיעה ליעדים אחרי עשרים שנה, מתמהמהים, גם אם צריכים.
וזקוקים לאישור מיוחד של משרד הבריאות: טופס 29 ג'.
אך, אם בוודאות יש לילד הפרעת קש"ר וזה פוגע, מונע שילוב, מכיל תחלואה נלווית כמו בעיות בדימוי עצמי, חוסר מוטיבציה, הימנעות ועוד, עשו הכול שיתחיל לטפל כבר בגיל צעיר ככל הניתן, ע"מ שהנזקים לא יצטברו.
מניסיון, אל תלכו לקופה, כי, לצערי, לא משם תבוא הישועה.
בהצלחה רבה!!!
אשמח לקבל פירוט על מנתחת התנהגות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים