עזרה קשיי קשב אצל ילדים מתחת לגיל 6

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להמלצה לאומגה 3 + תזונה טובה.
(קמח מלא, בלי סוכרים, הרבה ירק וכו')

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד לבקש מהמערך החינוכי לערב מנתח/ת התנהגות. תוכנית התערבות התנהגותית טובה יכולה לעזור מאוד לילד במסגרת החינוכית, וגם לצוות.

גילוי נאות: אני מנתחת התנהגות.
אשמח לקבל פירוט על מנתחת התנהגות המושג זר לי ואני גם בכיוון של בדיקת בעיות קשב.
אשמח גם לקבל המלצה על נוירולוג מומחה לנושא

• הוסף לסימניות
אני גם הייתי רוצה לשמוע על נוירולוג טוב בירושלים דרך מאוחדת - יש דבר כזה?
ושהתור לא בעוד חצי שנה?

• הוסף לסימניות
באמריקה, ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלויות, נותנים מגיל ארבע, כבר שנים רבות.
בארצנו, המגיעה ליעדים אחרי עשרים שנה, מתמהמהים, גם אם צריכים.
וזקוקים לאישור מיוחד של משרד הבריאות: טופס 29 ג'.
אך, אם בוודאות יש לילד הפרעת קש"ר וזה פוגע, מונע שילוב, מכיל תחלואה נלווית כמו בעיות בדימוי עצמי, חוסר מוטיבציה, הימנעות ועוד, עשו הכול שיתחיל לטפל כבר בגיל צעיר ככל הניתן, ע"מ שהנזקים לא יצטברו.
מניסיון, אל תלכו לקופה, כי, לצערי, לא משם תבוא הישועה.
בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
באמריקה, ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלויות, נותנים מגיל ארבע, כבר שנים רבות.
בארצנו, המגיעה ליעדים אחרי עשרים שנה, מתמהמהים, גם אם צריכים.
וזקוקים לאישור מיוחד של משרד הבריאות: טופס 29 ג'.
אך, אם בוודאות יש לילד הפרעת קש"ר וזה פוגע, מונע שילוב, מכיל תחלואה נלווית כמו בעיות בדימוי עצמי, חוסר מוטיבציה, הימנעות ועוד, עשו הכול שיתחיל לטפל כבר בגיל צעיר ככל הניתן, ע"מ שהנזקים לא יצטברו.
מניסיון, אל תלכו לקופה, כי, לצערי, לא משם תבוא הישועה.
בהצלחה רבה!!!
הי אתי, יש לך המלצה לא דרך הקופה? אזור מרכז? אני גם חושבת שעדיף לשלם פרטי ולהיות בטוחים באיבחון מקצועי ללא קוצר רוח או אינטרסים קופתיים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל פירוט על מנתחת התנהגות

מנתחת התנהגות מעריכה את המצב התפקודי של הילד ומתאימה לו תוכנית התערבות אותה מבצע, בד"כ הצוות החינוכי, כשהקושי הוא במסגרת החינוכית.

תוכנית התערבות כוללת בד"כ שלושה היבטים: מניעה או הפחתה של הנסיבות הסביבתיות שמעוררות או מגבירות את הקשיים, הקנייה של אסטרטגיות להתמודדות עם הקושי בהתאם לצורך, מערך של תגובות ופידבקים מותאמים לילד שיעודדו תפקוד והתנהגות מיטביים, ויפחיתו את ההתנהגויות המאתגרות.

התוכנית מסייעת גם באופן נקודתי, אבל גם לטווח ארוך כשבהדרגה יכולות התפקוד של הילד גדלות והדרישות בתוכנית עולות (בהתאמה למסוגלות והיכולת של הילד).

• הוסף לסימניות
דר עלידה מגור פסיכאטרית מקבלת ממאוחדת ברחובות.
אולי בעוד מקומות? לא מעודכנת!
מומחית בילדים ומתבגרים.

• הוסף לסימניות
נעמי ברקאי
כתבי באיזה עיר
ותהיינה לך פה, ללא ספק, המוני המלצות.

• הוסף לסימניות
בקשר לאומגה 3
הכי מומלץ זה שמן מרווה [מזרעי צ'יה] של חברת ירושלים למוצרי שומשום
קונים בחנויות הטבע המובחרות
כפית 5 CC ליום על הבוקר בתוך מיץ טבעי [ואין לזה טעם לוואי]
אחרי שבועיים עיקביים כבר רואים רגיעה, ואחרי חודשיים ממש שינויים משמעותיים!

כמובן שחשוב לטפל בתזונה של הילד, להוריד כמה שיותר סוכרים, שומן רווי, וכולסטרול [ממתקים, ג'אנק פוד, מרגרינות, גבינה צהובה וכו']

בנוסף מומלץ לקחת מולטי ויטמין או לכל הפחות ויטמין C ו B

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה