אהבתי!!!!! גדול!!!! אפשר לשמור?חלקיקים,
הם רק חלקיקים
עשויים ריק ואפסות
לבבות,
הם רק לבבות
עשויים בשר ושרירים
שירים,
הם לא רק שירים
עשויים חלקיקים ולבבות
בוודאי.אהבתי!!!!! גדול!!!! אפשר לשמור?
יותר ממדויק.עוֹמֵד לוֹ בַּכִּכָּר
בְּיָדוֹ שֶׁלֶט נִכַּר
צוֹעֵק דֶּמוֹקְרַטְיָה
מְצַפֶּה לְאֶמְפַּתְּיָה
לְצִדְּךָ כִּמְעַט הַכֹּל
לוֹחֵשׁ בְּתוֹכוֹ קוֹל
אַךְ הַמַּחֲשָׁבָה מִתְכַּנֶּסֶת
רַק אֵין לִי אֶת הַכְּנֶסֶת
סוף מושלם, לא הייתי מוסיפה.אני לא יודע.
מהמשפט הקטוע בסוף אני מבין שהיה אמור להיות המשך, אבל אני לא יודע מהו. זה באמת יכול להחזיק גם ככה.
חצי נחמה או נחמת שוטיםצרת רבים...
לעני"ד זה לא שייך לאשכול הזה אלא ראוי לאשכול משלו.וְיָצָא לוֹ הַיּוֹם
וְנִכְנַס אַחֲרָיו
וְהוּא עוֹד לֹא, עוֹד לֹא בָּא.
הָיִינוּ בְּטוּחִים
בְּמֵאָה אָחוּז
וְהוּא לֹא.
הוּא לֹא.
בָּא.
וּמִכָּל הַכְּאֵב
וְצַעַר גָּלוּת
עַל גְּדֵרוֹת, מַגָּפַיִם,
פְּרָעוֹת וְדַּלּוּת
גֵּרוּשִׁים וְצָרוֹת
מַשְׁכִּיחוֹת רִאשׁוֹנוֹת
וְנֹפֶשׁ, קָיָאקִים
הָיוּ אָז קוֹזָאקִים?
בִּכְלָל,
מִי זוֹכֵר.
הַלֵּב שֶׁלִּי
מִצְטַעֵר.
לֹא עַל מָה שֶׁהָיָה
לֹא עַל מָה שֶׁיִּהְיֶה
עַל מַשֶּׁהוּ,
מְמְמְ...
אַחֵר.
דָּהוּם, בְּפַשְׁטוּת.
הוּא לֹא בָּא?
זוֹ לֹא טָעוּת?
וּבֵינְהַזְמָנִים.
לֹא פָּחוֹת,
לֹא יוֹתֵר.
מחול לך, מחול לך, מחול לך.אני אפתח אשכול ואקווה שהכפילות תִסָלַח לי...
דָּהוּם, בְּפַשְׁטוּת.
הוּא לֹא בָּא?
זוֹ לֹא טָעוּת?
וּבֵינְהַזְמָנִים.
לֹא פָּחוֹת,
לֹא יוֹתֵר.
חזק ביותר!מִגָּלוּיוֹת שֶׁל נֹפֶשׁ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: דינה מילר, r :), אדריכלית מתחילה ועוד 12 משתמשים15 //