דרוש מידע ראיון עבודה

• הוסף לסימניות
בתור מראינת זה ממש לא נכון,
מעסיקים משקיעים זמן של עובדים בשביל לראיין (זמן שעולה להם הרבה מאוד כסף)
בד"כ מעסיק לא מזמן סתם לראיון אלא כאלו שנראה שיש סיכוי סביר שיתאימו ויתקבלו בסוף.
יש הרבה לפעמים מועמדים שהקשר בינם לבין הקוח שלהם מקרי בהחלט....

תרגילי בית זה כבר סיפור אחר באמת.
שם יש מעסיקים ששולחים לפעמים לכל מי ששלח קו"ח תרגיל, ובודקים מדגמית כמה...
לא מסכימה איתך ביכלל
אולי זה מה זה הולך אצלך וזה מה שההיגיון אומר
אבל יש מלא מעסיקים שכביכול"סתם" מזמינים(וזה ברור שישרוף זמן ובאמת חבל על הזמן של כולם)
לכן מומלץ לברר את כל מה שנחוץ גם למראיין וגם למרואיינת שיהיה סיכרון בין הדברים....
ועם יש התלבטות כל שהיא יש העידן של היום זום שזה לפחות לא מטריח את המרואיינת לבוא סתם ולהיתבאס(למרות שזום ופנים מול פנים זה פער מאוד עצום בין השתיים)

• הוסף לסימניות
לפני הראיונות הפרונטלים ובאמצעות הזום, יש משהו שנקרא ראיון טלפוני קצר
שזה אומר שהמגייסים מדברים בטלפון עם המועמדים
ושומעים על הניסיון, הידע והיכולות
ונכון שזה לא תחליף לראיון פנים מול פנים
אבל זה איזשהו מסנן
ואני אישית כשהייתי מראיינת במסגרת עבודתי הייתי מתקשרת קודם לפני הזימון לראיון
כדי לנסות טיפטיפה להבין האם תתכן התאמה.

• הוסף לסימניות
לא מסכימה איתך ביכלל
אבל יש מלא מעסיקים שכביכול"סתם" מזמינים(וזה ברור שישרוף זמן ובאמת חבל על הזמן של כולם)
לכן מומלץ לברר את כל מה שנחוץ גם למראיין וגם למרואיינת שיהיה סיכרון בין הדברים....
ועם יש התלבטות כל שהיא יש העידן של היום זום שזה לפחות לא מטריח את המרואיינת לבוא סתם ולהיתבאס(למרות שזום ופנים מול פנים זה פער מאוד עצום בין השתיים)
למה שמעסיק יבזבז זמן יקר של עובד שלו סתם?
בד"כ ראיון ראשוני הוא באמת בזום

• הוסף לסימניות
אתן צודקות לדעתי חוץ מלגבי מכרזים
יש מכרזים שמזמנים אליהם עשרות בנות למשרה אחת!!!
ולא במיט, אלא בנות טורחות ולומדות ובאות לראיון בשביל סיכוי קלוש שאפילו הוא לא תמיד קיים...

• הוסף לסימניות
אתן צודקות לדעתי חוץ מלגבי מכרזים
יש מכרזים שמזמנים אליהם עשרות בנות למשרה אחת!!!
ולא במיט, אלא בנות טורחות ולומדות ובאות לראיון בשביל סיכוי קלוש שאפילו הוא לא תמיד קיים...
מתאים ליעילות של משרדי ממשלה...
אי אפשר לברר את זה מראש עם מישהי מבפנים?
אני יודעת שבד"כ זה מכור מראש

• הוסף לסימניות
לא מסכימה איתך ביכלל
אני לא חושבת שיש הרבה מעסיקים שמזמנים סתם,
אולי יש תופעות יוצאות דופן,
או משרדי ממשלה...

• הוסף לסימניות
יש עוד נקודה .. אני אנצל את האשכול.
שלא ימרחו עם תשובה שיהיה מגבלת זמן על חיוב או שלילה.

וגם שיהיו חייבים לענות שלילי היה לי פעם שפשוט לא חזרו... זה ממש מעצבן!!!
יש חוק כזה, ובכל זאת רוב המשרדים הממשלתיים עוברים עליו ברגל גסה :(
לעניננו, משרדי ממשלה עוברים כל גבול בכמות הפרויקטים ועבודות הבית שהם דורשים מהמרואיינים בלי שום סיבה, כשלרוב כמו שכתבו כאן, המכרז מכור מראש.
חברות הייטק רציניות פחות יעשו את זה, וגם אם כן זה לא יהיה בסינון הראשוני אלא אחרי שעברת לפחות ראיון זום או מבדקון אינטרנטי.
בכל מקרה, בתור מראיינת אני לא מבינה איזו תועלת משיגים מכך המקומות שמבקשים פרויקטים ועבודות בית (בדגש על עבודות ופרויקטים ולא על שאלות קודיליטי קצרות), הרבה בנות קונות פרויקטים כאלה ומכירה חברות שעשו את זה בתשלום לבנות עם רבע שנות ניסיון מהן, ותכלס הפידבק הכי גדול שמראיין יכול להוציא ממרואיין זה משאלות תוך כדי הראיון ומההתנהלות החשיבתית של המרואין תוך כדי הראיון.

• הוסף לסימניות
האם שווה לבוא לראיון בשביל משרה ממשלתית (הזמינו אותי לראיון) אם אני יודעת לפחות על עוד כמה בנות שהוזמנו גם? או שכמו שאמרתן, מכור מראש וחבל על הזמן?
(זה משרה מבוקשת)

• הוסף לסימניות
מצחיק ממש שנשמע פה מהשרשור שהמעסיק משועמם לגמרי
להשקיע זמן ולראיין 70 אנשים (או אפילו 20) מיותרים...

כמראיינת, לאחר קבלת תרגיל בית שעובר בדיקה מעמיקה ביותר
יכולה לאמר שראיונות זה אחד הדברים הפחות נחמדים בעבודה ולא מוכנה לעשות אפילו אחד מיותר.

וכמובן - מי שלא מוכנה להשקיע את הזמן כדי שהמעסיק יכיר אותה, שתשאר בבית או בעבודה הקודמת שלה
זה מינימום.

• הוסף לסימניות
הכי כיף זה לראות תגובות ענייניות - אני רואה שיש מגוון אנשים ויש הרבה דעות (y)
לדעתי כל מי שעובד בתכנות נתקל במה שתיארתי אבל אני רואה שלא כולם הסכימו
מאחלת לכולם שתמיד תמצאו עבודה בנקל ותמיד תמצאו עובדים טובים .(y)

• הוסף לסימניות
האם שווה לבוא לראיון בשביל משרה ממשלתית (הזמינו אותי לראיון) אם אני יודעת לפחות על עוד כמה בנות שהוזמנו גם? או שכמו שאמרתן, מכור מראש וחבל על הזמן?
(זה משרה מבוקשת)
יש לך דרך לבדוק עם מישהי מבפנים?
יכול להיות שהמכרז בכלל מכור מראש...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה