את כתבת למעלה שאת לא סובלת ריח- ואח"כ רשמת שזה כבד לך מדי-מישהו אולי מכיר/מזדהה עם התופעה של רגישות לריחות של קרם פנים ואיפור?
זה תופעה שממש מפריעה לי,
אני לא סובלת את הריח של האיפור ( זה מדי כבד לי על הפנים...)
ועקב כך אני נמנעת מקרמים ואיפור,
למישהו יש עיצה/פיתרון לזה?
תודה רבה
כמה מזדהה!מישהו אולי מכיר/מזדהה עם התופעה של רגישות לריחות של קרם פנים ואיפור?
זה תופעה שממש מפריעה לי,
אני לא סובלת את הריח של האיפור ( זה מדי כבד לי על הפנים...)
ועקב כך אני נמנעת מקרמים ואיפור,
למישהו יש עיצה/פיתרון לזה?
תודה רבה
מה שמפריע לי זה לא הכבד על הפנים,את כתבת למעלה שאת לא סובלת ריח- ואח"כ רשמת שזה כבד לך מדי-
זה 2 דברים נפרדים,
מה כן ביניין שזה כבד לך על הפנים כמה טיפים:
1. לשים קרם לחות לפני האיפור זה מרענן את העור ונותן לו לחות- חיות!!!
2. לא לשים הרבה מייקאפ- שכבה דקה!!!
3. לקנות מייקאפ של חברה הידועה במרקם הנעים והקליל דלה(מומלץ להתייעץ עם מאפרות ) לבקש כמה שיותר מייקאפ דק ונעים על הפנים!!!
4. והכי הכי חשוב------
להחדיר ולומר לעצמך ש"אני אוהבת את עצמי מאופרת, יפה לי , מחמיא לי, וכך ההרגשה והגישה כלפי האיפור משתנים!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים