רווחים מדירת נופש בטבריה

• הוסף לסימניות
לא יודע לומר לך דברים מדוייקים
יש לי קרוב משפחה שיש לו 2 דירות כאלו בטבריה (באיזור החרדי)
והוא לא מצליח להחזיר את ההשקעה לטענתו
בהצלחה!
אם תוכל לבקש ממנו שאני ידבר איתו אני ישמח
אם כן שלח לי בפרטי פרטים שלו.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש בטבריה המון דירות נופש ככה שההיצע גדול על הדרישה אלא אם זה משהו מאד אטרקטיבי או מבחינת הדירה או מבחינת מחיר

• הוסף לסימניות
צריך ומאד
תשמע איך אני קונה דירה.
כל הצעה שיש לי לקניית דירה, אני מתקשר לכמה מתווכים באותו אזור ושואל מה יש להם להציע דירה בסדר גודל דומה, ואומר להם שהציעו לי את הדירה שבאמת מעניינת אותי, ככה אני יקבל את המידע הכי טוב על הדירה השכנים האזור וכו', אם המתווך יקלל (תמיד יקלל) עם סיבה אמתית כמו שקרה לי לפחות פעם אחת שבדרך זו נודע לי על דירה שמאד התקדמתי ורציתי, שהשכן מתחת לדירה יהפוך את העולם שהדירה המפוצלת שמעליו שבה התעניינתי תחזור לדירה אחת, וזה נודע לי ממתווך, ניגשתי לשכן דיברתי איתו וראיתי שאכן הוא ילשין ויעשה הכל שהפיצול יפורק, (וכך גם קרה בסוף), אבל אם המתווכים מקללים (תמיד מקללים כבר אמרנו) משטויות, (כמו לא כדאי חכה עוד שבוע נכנס לי יותר טוב מזה, המוכר לא נורמלי, ועוד ועוד שלל גיבובים), אתה מבין שעלית על עיסקה טובה כי אם היה משהו רע באמת הם היו אומרים לך כמובן. אגב לפעמים גם בטלפונים האלו מתברר עיסקה יותר טובה ממתווך ככה שזה לגיטמי לעשות את זה.
אני לא אומר חלילה שדבריך אינם נכונים, ואתה בהחלט מעלה נקודות חשובות, אבל בסוף כשאני מצליב מידע והסתובבתי בשכונה יומיים שלמים וחפרתי, והתקשרתי לבעלי דירות שפרסמו ביתד, קיבלתי תמונה שעונה לי גם על הבעיות שאתה מעלה.
בהצלחה רבה
אשמח לדעת מה יצא לך בקשר לדירת נופש בטבריה,
הציעו לי הצעה מפתה ואני עדיין בספק אם שווה...

• הוסף לסימניות
מקפיצה יש לכם מסקנות?
שאלה נוספת כמה בממוצע דירה נופש/ וילת נופש מושכרת במשך השנה?

• הוסף לסימניות
מקפיצה יש לכם מסקנות?
שאלה נוספת כמה בממוצע דירה נופש/ וילת נופש מושכרת במשך השנה?
התשובה מאד מורכבת
בשורה התחתונה בניהול נכון וראש פתוח אפשר להרוויח הרבה, אבל זה לא לכל אחד, לא לבעלי לב חלש ועצבים לא מפלדה, מצריך המון סבלנות והמון הוצאות עד שרואים רווחים גבוהים.
בהזדמנות ואחרי בדיקה מקיפה שלי לגבי צורות ניהול שונות אשתף בכל המידע בעז"ה.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע מי זה א"צ ותודה שאתה מעדכן אותי להיזהר, אם אתקל אפנה למידע. תודה
לגופו של ענין בלי להיכנס ל'עניינים' למעלה.
עדיין אשמח למידע מעשי מניסיון, אני לא חדש בתחום, ב"ה קניתי ומכרתי לא מעט דירות גם בקרית אתא וגם מחולקות ובס"ד הרווחתי לא מעט במשך 15 שנה שאני בתחום (דירות שקניתי על הים ב200,000 נמכרו בקרוב למיליון בס"ד, לא כולל 15 שנות שכירות).
הנושא הוא רק מידע מניסיון על דירות נופש ורק בקרית שמאול בטבריה, אי אפשר ללמוד ממקום נופש אחד על אחר, בכל מקום יש את הזמנים והביקוש והמחיר שלו.
כרגע עומד לי על הפרק הצעה לדירה צמוד לשטיבלעך 5 חדשים 12-15 מיטות משופצת מאד נוף לכנירת 150 מ"ר. כמה ימים בגדול (שאלה מניסיון למי שיודע), הדירה יכולה להיות מושכרת בקיץ ובחורף שבתות וימי חול עם שיווק ופירסום נכונים, ובאיזה מחיר. תודה רבה.
בסוף העיסקה התקדמה?
כטבריני, אני חושב שיש ביקוש גם באיזור הזה. לא יודע להגיד לך אם זה כל שבת ומה תהיה רמת ההשקעה שלך בדירה.. אני יודע שבחורים וצעירים/ות מחפשים הרבה.
ועוד דבר חשוב - רח' נחמני הוא לא בדיוק מרחק הליכה מהכנרת..
ואם אתה הולך על נוף משגע, תעלה לשיכון ד' בקרית פאר/צאנז תמצא נוף שאין כדוגמתו לדעתי באף מקום בישראל.. החל מצפת/מירון/חרמון/מרומי הרי הגליל והגולן ועד לכיוון ירדן.
ואם תרצה מספרים של מתווכים אמינים באיזור תשלח לי בפרטי

בדקתי עכשיו בגוגל מפות
רחוב נחמני הוא ממש צמוד למלון כינורות ויש שם משהו מיוחד בגובה שלו ובמיקום
שזה ממש נראה כקו נגיעה לכינרת למרות שיש מרחק אוירי גדול (450 מ') עד לכינרת בעצמה
גם במלון כינורות מהחלון יש את המראה המטורף הזה
רק נראה מאוד קרוב. וכנ"ל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה כסף לוקחות חברה לניהול דירות נופש? אחוזים? כמה?
ניהול 10 אחוז
שיווק (אם יש צורך, ניהול זה חובה) 10 אחוז נוספים
ניחותא של מוישי שמעיה ויעקב גולדהבר מומלץ מאד, ישרים, אמינים, מקצוענים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה