- הוסף לסימניות
נכון, אבל בסתם ימי תחזית שגרתית זה לא קטסטרופלי כמו שהובן כאן. לענ"ד.בבית שאן חם בכל עונות השנה. שונה בצורה משמעותית ממקומות אחרים.
ואני נמצא שם הרבה..
נכון, אבל בסתם ימי תחזית שגרתית זה לא קטסטרופלי כמו שהובן כאן. לענ"ד.בבית שאן חם בכל עונות השנה. שונה בצורה משמעותית ממקומות אחרים.
יש בבית שאן מעל 160 משפחות של בני תורה (אברכים) ועוד לפחות 100-200 משפחות חרדיות
כולם מסתדרים עם עבודה וקניות אני לא מבין מה חסר כאן
לגבי סופרים יש את בר כל, ויקטורי,שופרסל וקארפור וניתן למצוא שם כשרויות מהודרות
ויש משנת יוסף כמובן
לא חייב להגיע לטבריה יש את עפולה במרחק של פחות מ20 דקות כך שמי שחסרה לו כשרות כלשהי יוכל למצוא אותה בעפולה
לגבי קהילות חרדיות יש את הקהילה המרכזית של הרב פנחס בדוש, הקהילה הליטאית, ועוד כמה קהילות ספרדיות
לגבי תעסוקה זה אמנם לא מרכז הארץ אבל אנשים מסתדרים ותמיד אפשר לפתח עוד ועוד דברים חדשים
זמין בm0526655529 גימייל לשאלות נוספות לכל המתעניינים
זה קרוב לטבריה וטבריה מאוד מתפתחת היום.זה רחוק מאוד ממש חור.
מי ירצה לגור שם
100%נכון, אבל בסתם ימי תחזית שגרתית זה לא קטסטרופלי כמו שהובן כאן. לענ"ד.
ואני נמצא שם הרבה..
א. עניתי בנתונים.הסטיגמות:
א. חחחחחם
ב. חור בסוף העולם
למעשה:
א. חם? מאוד, בלתי נסבל? ממש לא, כמי שמסתובב במקום דרך קבע, הופתעתי לטובה מהפער בין מה שהתכוננתי אליו מהסיפורים לתחושה בפועל, בגלל שהחם יבש התחושה קשה רק כשעומדים תחת השמש הקופחת, אבל בצל או בבית, נסבל לחלוטין.
כל מי שהיה בנחל הקיבוצים יודע על מה אני מדבר (מי לא היה?) נחל הקיבוצים נמצא קילומטר מבית שאן.
ב. החור באמת חור אבל לא בגלל שהוא רחוק מהמרכז יותר ממקומות אחרים, אלא כי הוא בפינה שאין אחריה דבר (ירדן), כציבור חרדי שמעוניין להקים קהילה נחמדה עם כל מה שצריך אולי זה יותר טוב???
דווקא יש היום ביקוש גבוה לדירות להשכרה בבית שאן, במחירים גבוהים ביחס לבית שאן, אם הן לא ממש גרועות או בקומה רביעית.. כשיסתיימו פרוייקטים של בני'ה שוק ההשכרה מן הסתם יצנח למקומו הטבעי.דרך אגב, באמת קשה להשכיר דירה בבית שאן
אתם מרגישים מפחידים?נ.ב. יש כמה מקומיים שממש חוששים מקהילה ליטאית שתקום בבית שאן ופשוט משמיצים, למה???
אפשר לשאול למה אנשים מנסים לשקף מציאות מדומה?אוייש!!! למה אנשים צריכים להפחיד אנשים אחרים מלעשות מה שיכול להיות להם מצוין??
במקום לשלול ולהוריד את העיר, פשוט לאמר שיבדקו את החום לפני שעוברים!!
מקומות לאכול בחוץ בבית שאן, ככל הידוע לי יש 2(-3) מקומות בכשרות בית יוסף,יש בבית שאן מעל 160 משפחות של בני תורה (אברכים) ועוד לפחות 100-200 משפחות חרדיות
כולם מסתדרים עם עבודה וקניות אני לא מבין מה חסר כאן
לגבי סופרים יש את בר כל, ויקטורי,שופרסל וקארפור וניתן למצוא שם כשרויות מהודרות
ויש משנת יוסף כמובן
לא חייב להגיע לטבריה יש את עפולה במרחק של פחות מ20 דקות כך שמי שחסרה לו כשרות כלשהי יוכל למצוא אותה בעפולה
לגבי קהילות חרדיות יש את הקהילה המרכזית של הרב פנחס בדוש, הקהילה הליטאית, ועוד כמה קהילות ספרדיות
לגבי תעסוקה זה אמנם לא מרכז הארץ אבל אנשים מסתדרים ותמיד אפשר לפתח עוד ועוד דברים חדשים
זמין בm0526655529 גימייל לשאלות נוספות לכל המתעניינים
כיום רק באיזור הישן,מדובר בפרויקט חדש בדומה לאחיסמך ועכו?
או אזור ישן שמתחרד?
ולעפולה עוד יותר קרובזה קרוב לטבריה וטבריה מאוד מתפתחת היום.
מדובר בפרויקט חדש בדומה לאחיסמך ועכו?
או אזור ישן שמתחרד?
אומנם באזור ישן אבל יש הרבה דירות ממש חדשות לא מהקבלן אבל 20 שנה יש [לא כולם] ולא כמו בחיפה לדוגמה ששם יש דירות בנות 90 שנה ואני לא מגזיםכיום רק באיזור הישן,
הדירות החדשות יקרות קרוב מידיי באופן יחסי למקומות יותר מפותחים
אפשר לבדוק ביד 2כמה עולים דירות חדשות של עד 10 שנים?
היית שם?חםםםםםםםםםםםם
לפחות יש אחד שמדבר מידיעה ולא מהשערההיי בקשר לבית שאן בתור אנשים שמכירים מעולה את המקום
המציאות טיפה יותר נחמדה מהמתואר פה
קהילה קטנה חמה מאד ומשפחתית שב,,ה כולם עובדות ומפרנסות בכבוד
מילגה יפה בכוילל, אווירה משפחתית מאד דירות במחירים מטורפים וכן...יש גם אנשים ששוכרים דירה בקומה 4
מכירים מקרוב כמה כאלו...כנראה יש עוד דירות שהדירה עומדת ריקה, בית שאן קרובה מאד לעפולה ולטבירה וגם לחיפה ברכבת זה נסי עה של בערך 35 40 דקות אבל המחירים ש בלי השוואה למקומות האלו, רוב החסרונות של בית שאן כרגע הם גם ייתרונות להרבה אנשים כמו הגודל כך זה יותר משפחתי ...מבחינת חנויות יש בבית שאן כמעט כל מה שיש בעיר פריפריה חרדית גדולה סופרים, מרכז קניות חנויות לבית וכו....בשפעע
בר"ה הייתי שם.היית שם?
יתכן שמדבר מידיעה, אך העובדות שכתב אינן מדויקות.לפחות יש אחד שמדבר מידיעה ולא מהשערה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים