התייעצות רוצה דירה במחיר זול ? יש !!

סייעתי להקמת כמה קהילות
וניסיתי גם בבית שאן
לפני בערך עשור
המחירים היו 200-300 בשיכון ד'
וזה ממש בזבוז כי אלו דירות ענק
שכנעתי אברכים לקנות שם
אך למעשה הגיעו רק בודדים ועזבו
כל השאר מצד שני הרוויחו יפה מאוד

ניסיתי שוב לאחרונה
רק לפני כחצי שנה ישבתי אצל רב העיר
עם עוד עסקני דיור
אבל יש לנו בעייה:
המחירים שם כבר לא זולים כל כך

מצד שני גם המחירים היקרים
עדיין זולים ממקומות אחרים
איפה תמצאו דירה ב600K ?

ויש גם המון בנייה חדשה
וגם כאן אותו סיפור:
מחירים לא זולים
אך זולים ביחס לאחרים

האיש הזה למשל בתמונה ביחד עם הרב
הוא הקבלן הכי גדול בבית שאן
ניסיתי לבדוק איתו את האפשרות
של הקמת שכונה חרדית
הוא לא שלל אבל עשה לנו את החשבון
שאי אפשר פחות ממיליון מאתיים ל3 חדרים
אז אם זה מעניין מישהו -
אסייע לו ככל יכולתי בלי נדר

צפה בקובץ המצורף 2075881
איפ כן יש בזול ממש?? חוץ מדימונה ערד! אולי חצור? אני היתי הולך לשם

קריית שמונה, באר שבע

אני הייתי בוחר בבאר שבע (6 פעמיים דימונה)
עיר כ"כ מפותחת בכאלה מחירים אין דברים כאלה
אני מחפש יותר טבע לא חום של באר שבע וגם אני רוצה מוסדות חסידים קיימים לא שנצטרך לפתוח הכל מחדש

עמנואל עובר ממש ליד ערבים
עזוב את הסטיגמות. גם ביתר ומודיעין עילית צמודים לערבים ויש שם המון חסידים.
טבריה חם ויקר כבר!
אני מדבר על טבריה עילית, נעים שם, יש אוויר טוב, מקום גבוה.
תגדיר מה זה יקר? כמה אתה רוצה לשלם? איזה גודל דירה/בית אתה רוצה לקבל? מה זה "כפרי"? לגור בכפר? מה זה לא בנוי יפה?

אני מחפש יותר טבע לא חום של באר שבע וגם אני רוצה מוסדות חסידים קיימים לא שנצטרך לפתוח הכל מחדש
כשאתה מחפש דבר שעל פניו נראה לא קיים
אתה צריך להחליט מה הדבר הכי חשוב לך ומה המשני
טבע
קהילה קיימת
מחיר
רק כך אפשר להתקדם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה