חרדים בטבריה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
בטבריה יששששששששששש.אבל באמת משחסר שם עדיין זה רק חנות ספרים (חרדית)
בטבריה יששששששששששש.אבל באמת משחסר שם עדיין זה רק חנות ספרים (חרדית)
יש באמת ?בטבריה יששששששששששש.
באזור של צאנזיש באמת ?
ובעפולה ?
יש משו רציני שמתחיל להרקם?סייעתי להקמת כמה קהילות
וניסיתי גם בבית שאן
לפני בערך עשור
המחירים היו 200-300 בשיכון ד'
וזה ממש בזבוז כי אלו דירות ענק
שכנעתי אברכים לקנות שם
אך למעשה הגיעו רק בודדים ועזבו
כל השאר מצד שני הרוויחו יפה מאוד
ניסיתי שוב לאחרונה
רק לפני כחצי שנה ישבתי אצל רב העיר
עם עוד עסקני דיור
אבל יש לנו בעייה:
המחירים שם כבר לא זולים כל כך
מצד שני גם המחירים היקרים
עדיין זולים ממקומות אחרים
איפה תמצאו דירה ב600K ?
ויש גם המון בנייה חדשה
וגם כאן אותו סיפור:
מחירים לא זולים
אך זולים ביחס לאחרים
האיש הזה למשל בתמונה ביחד עם הרב
הוא הקבלן הכי גדול בבית שאן
ניסיתי לבדוק איתו את האפשרות
של הקמת שכונה חרדית
הוא לא שלל אבל עשה לנו את החשבון
שאי אפשר פחות ממיליון מאתיים ל3 חדרים
אז אם זה מעניין מישהו -
אסייע לו ככל יכולתי בלי נדר
צפה בקובץ המצורף 2075881
אכןיש משו רציני שמתחיל להרקם?
זה יגאל בוחבוט נכון?
אם כן מה הצפי יש לו מגרשים לבניה באזור מול ירדן?
יש לזה התכנות בפועל?
לפני כשנה+ אכן שיווק דירות במחיר הנל בפרויקט מול ירדן.
ודוקא יש ביקוש לשכירות לדירות הנל
אני לא יודע מה יקרה לאחר אכלוס בפועל של כל השכונה החדשה מול ירדן....
כנראה יהיה עודף של היצע./תחרות...
בעיה שעוברים דרך ערבים ואין שם עבודה!!!לא מדבר על על הסטטוס המדיני של המקום שבאמת לא משנה לאף אחד חוץ מסאטמר ועוד כמה
רק על המקום עצמו, הסביבה שמסביב, והמרחק מהקו הירוק
בזה בוודאי שהיא עדיפה ממעלה עמוס ומיצד
שמשום מה יש שמעדיפים אותם
יתכן שהביקוש שם בגלל שעתודות הבנייה באזור ירושלים מוגבלות
לאזור ירושלים בית שמש למשל נתיבות היא אותו זמן נסיעה
להשקעה זה מאד מומלץבעיה שעוברים דרך ערבים ואין שם עבודה!!!
לבית שאן דרך ערבים? מכביש הבקעה אתה מתכוין?!בעיה שעוברים דרך ערבים ואין שם עבודה!!!
כמו ביתרבעיה שעוברים דרך ערבים
למה נראה לך?ואין שם עבודה!!!
אני דיברתי על עומנואללבית שאן דרך ערבים? מכביש הבקעה אתה מתכוין?!
נכון.
יש גם את דרך המלך, ארוכה שהיא קצרה.
כי בדקתי אשמח לדעת איפה אם אני טועה! זה יותר גרוע מביתר וכולל הכביש מפוטל באופן קיצוניכמו ביתר
למה נראה לך?
התפילות זה עוד ביחד אם הספרדים, (יש שם מאות משפחות ספרדיות חרדים, בערך 160 משפחות אברכים).אתם מתפללים לפעמים בבית הכנסת של המרא דאתרא הרב לסרי או שהמנין כבר רץ יפה?
יש לכם מבנה בית כנסת?
באיזה שכונה אתם מרוכזים?
אתה מבית שאן?התפילות זה עוד ביחד אם הספרדים, (יש שם מאות משפחות ספרדיות חרדים, בערך 160 משפחות אברכים).
בית שאן כולו בניקוי האיזורים של הוילות ושיכון ד שנראה לי שהקהילה לא ממוקמת שם, זה בסך הכל איזור לא גדול בכלל והקהילה מפוזרת בו.
אגב, אחרי סוכות הגיעה עוד משפחה ועוד משפחה הייתה אמורה להגיע מתישהו בחשון, אולי הם כבר שם, וזה גם לא כולל את הרב והשמש שלו שגרים שם כל השבוע וחוזרים לבית רק בשבתות (נראה לי).
שואל כי הייתי שם בשבת והתפללו שם במנחה של שבת ציבור אברכי שונה מהנוף המוכר שם.עוד לא, קניתי שם דרך הליטאים בכוונה לעבור בעתיד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים