- הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאה ורחל;1353399:CK
אנשים לא רוצים לעבוד במכירות כי זה נראה להם שלא מתאים להם
והם לא יודעים למכור ביטוח, זו חשיבה מוטעית כי כל הזמן אנשים מוכרים משהו
הם מוכרים את הדעות שלהם בשיחה
את היכולות שלהם כשהם עושים משהו
הם רק לא קוראים לזה מכירה
כדאי לך לקרוא את הספר לסגור ולחייך של אבי עידן הוא מסביר את זה מצוין
בקיצור
כדאי לך לנסות זה נראה שהמשרה פשוט מחכה לך
סוכן ביטוח מרוויח טוב ואם מלמדים אותך את העבודה אין לך סיבה להגיד לא
אדם אוהב להתפרנס מעבודה שהוא מאמין בה, מאמין בתרומה שלה לחברה שהוא חי בה, מתוך ידיעה שהוא עושה טוב לאנשים אחרים.
אנשים לא רוצים למכור דבר שהם יודעים שהוא שקר.
גם אם ילמדו אותך את העבודה, וגם אם הרווח הוא גדול, לא כדאי להרוויח מלהפיל אנשים בפח.
כל אחד שניסה פעם לקבל ביטוח סיעודי, ביטוח תכולת דירה או ביטוח חיים וכמעט כל ביטוח שהוא יודע שבסך הכל הסוכן ששיכנע אותו לחתום על הבטוח הזה גרם לו נזק. - את הכסף הוא שילם כל חודש (ומבקרה הפחות טוב הוא שילם הרבה יותר ממה שהסוכן הבטיח לו) וכשהוא צריך את הכסף, אי אפשר כמעט לקבל כלום.
יש לי המון סיפורים אישיים בהתנהלות מול חברות הביטוח, סיפורים הזויים מול 'מגדל' ומול 'הפניקס' ואין לי ספק שכך זה גם בחברות אחרות.
דוגמא אחת: (סיפור ארוך, נא לא להתבלבל)
* שלחתי העתק חשבוניות של תרופות שמגיע לי עליהם החזר. בסך 680 ש"ח
* אחרי למעלה מחודש התקשרתי, והם טענו שזה לא הגיע.
* לאחר כחודשיים זה הגיע, אבל הם טענו שצריך את המקורי.
* שלחתי את המקורי, ולטענתם הוא לא הגיע גם לאחר חודשיים - כנראה נאבד.
* לאחר אין ספור טלפונים ובזבוז של שעות והעברה מפקיד לפקיד הם הסכימו לוותר על המקורי, אבל שאשלח להם העתק במייל, (יש להם כבר העתק, למה צריכים שוב ?)
* שלחתי במייל העתק של ארבע חשבוניות, ואחרי חודש קיבלתי לחשבון הבנק החזר עבור 2 חשבוניות.
* שוב טלפונים, מפקיד לפקיד, ורק מחר האחראי יהיה, ועכשיו הוא בחופש וכו'.
* בסוף, בסייעתא דשמיא הגעתי לפקיד שמוסמך לראות את המיילים. (זה מקצוע מיוחד).
* המייל הגיע עם.... צילום של 2 חשבוניות.
* המייל יצא ממני עם... 4 חשבוניות . במייל זה מתועד, והגיע אליהם עם 2. שמעתם מקרה כזה ? אני לא....
* מכיון שההסכמה לקבל במייל היתה לפנים משורת הדין, הם לא הסכימו לקבל מייל חדש עם 2 החשבוניות.
* טלפונים עם ההנהלה, איום בפניה לסוכן (זה הגיע דרך התאגדות גדולה של כ 1000 איש), ושוב, לפנים משורת הדין הסכימו אבל בתנאי שאשלח להם את... החשבוניות המקוריות.
* שוב טלפונים, פקסים מיילים.... בסוף - לאחר למעלה מחצי שנה ועשרות שעות של טלפונים קיבלתי מהביטוח את כל ה 680 ש"ח. איזה כיף.
הנושאים החמים

Reactions: נחמת שוטים, כובע הנזיר, Chaya Lea ועוד 63 משתמשים66 //