יש היום רשת אלחוטית. לחם וחלב לא עולים כזה יקר, ואת מחירי הטלפוניה הורידו עכשיו בהרבה. כשיש אינטרנט חינם במחשב הנייד זה קשה להוסיף 100 שקל להוצאות החודשיות.נכתב ע"י אלפא ביתא;815757:באמת!!!
אז מאיפה יש להם כסף לשלם לספק האינטרנט?
אם ההרבה האלו שאת מדברת עליהם כ''כ עניים, הם יכולים לנתק את האינטרנט לגמרי ולחסוך הרבה יותר כסף חודשי.
אם לא היו עושים את הכנסים הללו, האנשים היו פחות מודעים.
אז זה לא כ''כ נכון לומר שהכסף הזה התבזבז לריק.
הכסף שעולה החסימה די נבלע בהוצאות החודשיות, יש לציין...
אוקיי. את בטח היית רוצה להציל נפשות מאבי אבות הטומאה, נכון?נכתב ע"י sarit1ef;815788:אינטרנט אלחוטי הוא אבי אבות הטומאה.
יש כאלו שיקנו תפילין ב1500, יש כאלו ב3000.נכתב ע"י sarit1ef;815796:חוץ מזה- אוכל הוא נחוץ. אז אולי נקנה עוף רבנות בחמש שקל לקילו? כי זהו. אין- אז לא נאכל עוף. לא מכירה מישהו שיתיר לעצמו לאכול עוף רבנות כי הוא עני.
זה פשוט צריך להיכנס לתודעה שזה חיוב דאורייתא ולא משנה מצב כלכלי.
בגדים ונעליים חייבים- כך כתבת, אבל אם אין כסף תלבשי שעטנז?
מה ההבדל?????
למה שיגיע למצב של לשאול את הרב?נכתב ע"י כל מיני;815825:אני חושבת שאם אדם שאין לו בכלל כסף וישאל את הרב שלו, בהחלט יתכן שיאשרו לו לעשות חסימה מכספי מעשר.
לא מדובר פה על הידור, אלו בסיסי תורה שנהרגים עליהם: עבודה זרה, גילוי עריות ושפיכות דמים.
בקיצור, נראה לי שאלך על נטצח. לדעתי שרות טוב הוא החשוב ביותר.נכתב ע"י למד וו ניק;815894:אני רק לא מבין דבר אחד.
למה נט-צח שמספקים גם תוכנת סינון וגם ספק כשר, לא גובים על תוכנת הסינון אגורה, ולא גובים על כל הוספת אתר סכום נוסף, אלא מקבלים תשלום במחיר סביר של ספק, כמו"כ מספקים שירות מעולה בלי להמתין שעה בטלפון,
ואילו נתיב גובים סכום מכובד מאוד על התוכנה, מקבלים תשלום חודשי שלא כולל את הספק (אא"כ משלמים יותר מכל ספק אחר) לוקחים כסף על פתיחת כל אתר בלי שום הצדקה, בפרט אתרים שכבר בדקו אותם ויודעים שהם בסדר, ואין צורך להטריח שום עובד כדי לבדוק את תוכן האתר, וגם נותנים להמתין המון זמן בטלפון כדי לקבל שירות.
לא ברור לי.
נכתב ע"י poto12;815986:נט צח אפשר תמיד לבקש מה לחסום ומה לפתוח גם במסלולים הרמטיים אם זה אתרים לא בעיתיים
אבל בגלל השיטה שהם עובדים אם פתחו לך אפשרות של תמונות יש סכוי שיקפצו לך תמונות לא ראויות ויטשטשו תמונות שהם כן בסדר צריך להיות מודעים לענין
נכתב ע"י רות מיכל;815732:אמרה לי מישהי שאם היו לוקחים את כל הכסף של הכנסים שנעשו נגד האינטרנט ונותנים לציבור בשביל לעשות חסימה, הרי שיותר מ90% מהציבור היו עושים.
הרבה לא עוברים את מחסום הכסף בשביל לשלם על חסימה.
בואו נראה את העסקנים שאירגנו את המחאות והוציאו על כך מאות כספים, מגייסים כסף ומציעים חסימה נורמלית בסכום מינימאלי.
ואני יןדעת שיש גמחי ניתוק אינטרנט, אבל לצערי זה לא עונה כרגע על הצורך של הציבור שצריך אינטרנט למטרות תועלתיות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים