דרוש מידע רישיון לאשה האם פוגע בקבלה ל "חיידרים"

מצב
הנושא נעול.
בכל אופן אני מאמינה שאם תהיה אישה שהיא נראית ממש צנוע אפילו יותר מהרגיל ורק יהיה לה רישיון אז ככל הנראה יקבלו את הילדים שלה,
ולא פלא שרואים נשים שהולכות בחולצות צמודות וחצאיות מיני עם פאות לייס וכמובן שביד יש מכשיר עם ציפורניים צבועות באדום והם לא מבינות מה הפנאטיות הזאת שלא מכניסים את הילדים שלה בגלל שהיא נוהגת.....;)
מוזמנת למושב תפרח.

יכול להיות, מעדיף בסוגיא הזאת לא לומר את דעת בעלי הבתים שלי, לא מתיימר להיכנס לנעליים של הרבנים, אבל הצחיק אותי התיאור המתמסכן
שתהייה במקומה תצחק, צוחק מי שצוחק אחרון.

אם הרבנים מכל עדות והחוגים אסרו את זה מי אנחנו שבכלל נדבר על זה היום זה משהו חדש והרבנים לא מעודכנים מה שהולך באטבוסים אבל מענין שיגיע לשאלה קשה הולכים לשאול את הרב ולא חושבים אז כך על רבנים הם לא יודעים הם מהדור הישן

אם הרבנים מכל עדות והחוגים אסרו את זה מי אנחנו שבכלל נדבר על זה היום זה משהו חדש והרבנים לא מעודכנים מה שהולך באטבוסים אבל מענין שיגיע לשאלה קשה הולכים לשאול את הרב ולא חושבים אז כך על רבנים הם לא יודעים הם מהדור הישן
הסיפור כאן הוא על רב גדול מאוד שכבר אינו איתנו
שאסר בכל תוקף וההולכים לשיטתו ינהגו כן
אני ליטאי אז הוא לא הרב שלי נקודה.
את המשפט מכל העדות והחוגים תשאיר לפשקוויל במאה שערים
(להרב הנ"ל היה תלמיד אהוב שעדיו לגדולות שנהרג בדמי ימיו בתאונת דרכים מחרידה וד"ל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה