הנה:@דג תמנון מה המקור לכך שכבר אי אפשר לקבל הקלות? (לבקש נראה שאפשר...)
אני בדעה שכיוון שנתנו פתח לחריגות מהתוכנית במקרה של עתיקות, אפשר לדחוף עוד שינויים. בטח כשרצון העירייה שיהיו יותר דירות קטנות.הנה:
והנה התקנות עצמן ואולי הפיתרון:
התקנות הינן נאום של איש כלשהו שמוסמך לקבוע את התקנות מכח החוק, אלא שהאיש החליט להריץ על כולנו דחקה וכשהוא בא לקבוע על מה בדיוק חלות התקנות החדשות (חלק ד' סעיפים 7,8) הוא מדבר בסינית וסותר את עצמו מספר פעמים. מכיוון שבכל אופן נראה שם שיש תכניות שעדיין אפשר לבקש עליהן את כל ההקלות מפעם ('תקנות סטייה ניכרת*') וגם נראה שבהחלט יכול להיות שגם התכנית החביבה של שכונתנו בכלל הנ''ל, הנני להכריז על הסעיפים הנ''ל כחידת שעשוע לידידים כאן. הראשון שיצליח לפענח ישמח את כולנו.
*התקנות שקבעו שבסמכות הועדה המקומית לאשר כל חריגה מהתכנית אם היא אינה חריגה ניכרת ממנה
או זה, או שהעיריות החליטו לצפצף או משהו במקומות 'אפורים'. אולי זה הקטע של תחולת התקנות שמותיר שטחים אפורים.אני בדעה שכיוון שנתנו פתח לחריגות מהתוכנית במקרה של עתיקות, אפשר לדחוף עוד שינויים. בטח כשרצון העירייה שיהיו יותר דירות קטנות.
איך זה שהיזמים ממשיכים להגיש בקשות להקלות למרות שהן בוטלו כידוע.מה הנושא?
לא יודע למה אתה אומר בוטלו, אתה יכול לומר צומצמו. תעבור על תיקון 160, בקישור שאתה בעצמך הבאת כאן.איך זה שהיזמים ממשיכים להגיש בקשות להקלות למרות שהן בוטלו כידוע.
בדקתי וראיתי שהתשובה לשאלה על אלו תוכניות חלות התקנות החדשות ועל אלו לא ממש מסובכת. מה ידוע לך בעניין?
צודק.לא יודע למה אתה אומר בוטלו, אתה יכול לומר צומצמו. תעבור על תיקון 160, בקישור שאתה בעצמך הבאת כאן.
זה מעכב את התקדמות ההיתר?צודק.
וכפי שכתבת בהודעה הקודמת, עם הניסיון של היזם והעובדה שיש סעיפים שאפשר לדחוף עליהם חלק מההקלות - בהחלט יש סיכוי.
ולגבי הוראות התחולה: מסתבר שלא רק אני סברתי שיש סתירות והבוסים ממינהל התכנון הוציאו הבהרה שעל פיה פיענחתי את העניין, אבל איני רואה טעם להעלות את מסקנותי כשממילא נופתע ממה שקורה בעירייה.
לא נראה לי.זה מעכב את התקדמות ההיתר?
הם נוהגים לשלוח תוכניות לפונים?שלחתי מייל לעירייה מה התוכנית של הבניינים של פרויקט שי חי שהוא הגיש אם הם יענו למייל ויביאו לי את התוכנית אני יביא כאן את התוכנית
אני מניח שזה לא טוב לזוכים... לפחות למי שממוקם במעלה הרשימה (כמוני), כי באופן הזה יישארו לו רק דירות קטנות שמגלמות רווח קטן יותר.כנראה שחוץ מה-43 שהוא הוסיף ב2446, הוא הוסיף עוד 33 דירות במגרש 224 ולכן זה כבר נקרא גם "בקשה עם הקלות".
לדעתי ולתחושתי הוא הולך על הרבה דירות קטנות
צפה בקובץ המצורף 2030592
התכוונת הפוך?לפחות למי שממוקם במעלה הרשימה
אל תדאג, יישארו לך דירות גדולות.אני מניח שזה לא טוב לזוכים... לפחות למי שממוקם במעלה הרשימה (כמוני), כי באופן הזה יישארו לו רק דירות קטנות שמגלמות רווח קטן יותר.
בדיוק הפוך דירות קטנות רווח יותר גדול -כי בשוק החופשי ככל שעולים במספר המטרים המחיר למטר יורד.אני מניח שזה לא טוב לזוכים... לפחות למי שממוקם במעלה הרשימה (כמוני), כי באופן הזה יישארו לו רק דירות קטנות שמגלמות רווח קטן יותר.
מעניין לעשות את החישוב כמה רווח ב3 וכמה ב4 ו5 חדרים. גם ב5 המחיר למטר גבוה הרבה יותר מ15k למטרבדיוק הפוך דירות קטנות רווח יותר גדול -כי בשוק החופשי ככל שעולים במספר המטרים המחיר למטר יורד.
rhon.co.il
תוכניות מלאות של הגרלה 2446
המסקנות:![]()
Secure File Sharing - Filemail
Share files of any size, any format, any type, securelywww.filemail.com
עיריית בית שמש לא יודעת קרוא וכתוב.
הפרוייקט יכלול 5/6 קומות ללמטה כמו התוכנית המקורית
יבנה בצורת H כדי לאפשר 2 כיווני אויר בכל הדירות (@די )
עד 8 בקומה
79-85 יח"ד בבנין
7 בניינים
אגב, ההגשה היתה ב 9/3 ולא כמו שמפורסם. התאריך שמופיע באתר ההנדסה הוא תאריך חתימת המהנדס.
בשורות טובות לכולם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //