מה זה הפרצוף המאוכזב? אתם יודעים כמה אנשים שלא זכו בכלל היו שמחים להחליף אתכם?במעלה הרשימה התכוונתי במספרים הגבוהים... 371 מתוך 422![]()
קודם כל מזל טוב, ואל תהיה מאלה שבוכים ב'כאילו' כדי שלא יהיה עין הרע, או שאתה רוצה מושלם ולמה לשני יש יותר טוב וכו'. כבר כתוב שאין אדם נוגע במוכן לחברו אפילו כמלא נימה וגם אם היית אחרון או ראשון היית מקבל את הדירה שמיועדת לך.במעלה הרשימה התכוונתי במספרים הגבוהים... 371 מתוך 422
@פרישמן תודה על ההרגעה, למרות שאני לא מבין על מה אתה מסתמך![]()
נכון מאוד! בנוגע לסיפא, עדיין הוספה של דירות קטנות בגודל 60-70 מטר, יש לה לכאורה השפעה שלילית על הזוכים הקיימים שנמצאים לקראת סוף הרשימה. אמנם יישארו 100 דירות במקום 50 אבל הן עשויות להיות קטנטנות.קודם כל מזל טוב, ואל תהיה מאלה שבוכים ב'כאילו' כדי שלא יהיה עין הרע, או שאתה רוצה מושלם ולמה לשני יש יותר טוב וכו'. כבר כתוב שאין אדם נוגע במוכן לחברו אפילו כמלא נימה וגם אם היית אחרון או ראשון היית מקבל את הדירה שמיועדת לך.
לגופו של עניין, בכל ההגרלות רוב הזוכים הראשונים בחרו את הדירות הקטנות. חכמת ההמונים אומרת, תתחיל בקטן וכשיהיה לך עוד כסף תקנה גדול.
יישאר לך לבחור מתוך כמאה דירות, מה לך להתלונן? תחשוב שזו הייתה הגרלה על מאה דירות ואתה במקום הראשון..
אני בוחר לפניך, ואם תהיה דירה של 60 מ"ר אקח אותה. אשמור בשבילך דירה גדולה..נכון מאוד! בנוגע לסיפא, עדיין הוספה של דירות קטנות בגודל 60-70 מטר, יש לה לכאורה השפעה שלילית על הזוכים הקיימים שנמצאים לקראת סוף הרשימה. אמנם יישארו 100 דירות במקום 50 אבל הן עשויות להיות קטנטנות.
כולם, תודה על החיזוקים.
לדוגמה היום הוסיפו משהו תמוה: ניוד זכויות ממתחם של עמרם אברהם לשי-חי. איך זה הגיוני? זה בכלל מעבר לכביש. בטוח שזה טעות.
עד שלא נראה את התוכניות, זה סתם דיבורים והשערות.. קראתי את דבריך היום, אבל אין לי מה להוסיף כי באמת עשית פה עבודת מחקר יפה מאוד.
צפה בקובץ המצורף 2029899
ובכן @פרישמן @דג תמנון כנראה שאלה שיושבים על הזנת הנתונים לאתר לא יצאו לחופשה.עיריית בית שמש יצאה לחופשה לשבועיים, כך שלא צפויים עדכונים בנושא האישורים או תאריכי ישיבות ועדה עד שיחזרו.
בא נחכה מתי בכלל תתקיים הישיבה, לבנתיים אין מידע באתר, אבלבדרתי שנה אחורה וזה בערך פעם בחודש עד חודשיים בין וועדה לוועדה. הפעם האחרונה שהתכנסה הייתה לפני שבוע וחצי.מה האפשרויות אחרי הישיבה המשובצת?
ראיתי גם את זה ביום חמישי אבל הבנתי אחרת. יש בעצם שני שיבוצים, אחד לישיבת משנה לאישור החריגות/ההקלות ואז ישיבת רישוי מקומית לאישור/היתר רגיל. יכול להיות שזה שכבר יש שני שיבוצים זה אומר שבעצם יש אישור, אבל צריך סוג של חותמת שמאשרת.ובכן @פרישמן @דג תמנון כנראה שאלה שיושבים על הזנת הנתונים לאתר לא יצאו לחופשה.
נמחקה מהבקשה השורה לגבי הניוד זכויות.
ועודכן שיבוץ לישיבת רישוי מקומית (לא לועדת משנה)
מאמין שעוד יצטרכו סבלנות כי העסק נראה מבולגן...
(לגבי החופשה העדכון הזה באתר קרה ב 7/8. אז אולי זה לפני היציאה לחופשה.)
כל הנ"ל רק לגבי הגרלה 2446.
לגבי הגרלה 2450 עדיין ממתין לישיבת משנה.
תיכנס לאירועים. תראה שהשיבוץ הראשון לישיבת משנה בסטטוס סגור.ראיתי גם את זה ביום חמישי אבל הבנתי אחרת. יש בעצם שני שיבוצים, אחד לישיבת משנה לאישור החריגות/ההקלות ואז ישיבת רישוי מקומית לאישור/היתר רגיל. יכול להיות שזה שכבר יש שני שיבוצים זה אומר שבעצם יש אישור, אבל צריך סוג של חותמת שמאשרת.
נראה לי שזה לא אומר שכבר היה ישיבת משנה בנושא. בישיבה האחרונה שהתקיימה ב-30 לאוגוסט אין אזכור של הפרויקט (וזה גם התאריך של השיבוץ), לכן סביר שיהיו שתי ישיבות. פשוט באתר ככה זה כל אירוע סוגר את האירוע הקודם. ככה אני חושב מחוסר ידיעה אבל יכול להיות שאני טועה.תיכנס לאירועים. תראה שהשיבוץ הראשון לישיבת משנה בסטטוס סגור.
לדעתי:נראה לי שזה לא אומר שכבר היה ישיבת משנה בנושא. בישיבה האחרונה שהתקיימה ב-30 לאוגוסט אין אזכור של הפרויקט (וזה גם התאריך של השיבוץ), לכן סביר שיהיו שתי ישיבות. פשוט באתר ככה זה כל אירוע סוגר את האירוע הקודם. ככה אני חושב מחוסר ידיעה אבל יכול להיות שאני טועה.
נחיה ונראה..
את האתר של האדריכל גיליתי רק אחרי שהוגשה הבקשה, אולי כבר פורסם שם לפני הרבה זמן כשעוד לא הגיעו האדריכלים לבחון את השטח והאפשרויות. דווקא האתר של היזם יותר מעניין אותי, אבל שוב ללא נתונים ותוכניות אין הרבה מה להגיד.לדעתי:
-אין בקשה להקלות.
-האתר של האדריכל הוא המקור הטוב ביותר מבחינתי.
-השיבוץ לישיבת משנה נעשה בטעות. (ולכן גם הופיע הניוד זכויות מ 226)
זה ועדת משנה.אבלבדרתי שנה אחורה וזה בערך פעם בחודש עד חודשיים בין וועדה לוועדה. הפעם האחרונה שהתכנסה הייתה לפני שבוע וחצי.
rhon.co.il
תוכניות מלאות של הגרלה 2446
המסקנות:![]()
Secure File Sharing - Filemail
Share files of any size, any format, any type, securelywww.filemail.com
עיריית בית שמש לא יודעת קרוא וכתוב.
הפרוייקט יכלול 5/6 קומות ללמטה כמו התוכנית המקורית
יבנה בצורת H כדי לאפשר 2 כיווני אויר בכל הדירות (@די )
עד 8 בקומה
79-85 יח"ד בבנין
7 בניינים
אגב, ההגשה היתה ב 9/3 ולא כמו שמפורסם. התאריך שמופיע באתר ההנדסה הוא תאריך חתימת המהנדס.
בשורות טובות לכולם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //