נתנאל קישינובסקי
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
- #1,161
פעם בשבועיים, גם זה אפשר לראות במחלקת הנדסה בסינון של ישיבת רישויזה ועדת משנה.
מה התדירות של ישיבת רישוי מקומית?
פעם בשבועיים, גם זה אפשר לראות במחלקת הנדסה בסינון של ישיבת רישויזה ועדת משנה.
מה התדירות של ישיבת רישוי מקומית?
הערה: לא ברור לי מספיק, כנראה לא כפי שחשבתי ואין מדובר בתוספת יח"ד להגרלה 2446 אלא בהעברת זוכים מהגרלה 2450. צ"ע.
לילה טוב.
לדעתי הוא לא תמיד יכול לבחור מה שבא לו לשוק חופשי.מעביר 'שוק חופשי' של 2450 לנוף של הפארק (מה שמוריד דירות עם נוף לבחירת הזוכים ב-2446).
בכלל אין התייחסות במכרז להעברת זוכים מהגרלה או סתם ככה שינויים שכאלה, אני בספק אם זה יעבור את האידור של אשד בקרה.לדעתי הוא לא תמיד יכול לבחור מה שבא לו לשוק חופשי.
זה לא מתורץ עדיין.דווקא האתר של היזם יותר מעניין אותי
יכול להיות שהוא מנסה לעשות קומבינה, קודם שיאושר ההגדלה ב-2446 ואז הוא יגיש בקשה להגרלה 2450 לפי התוכנית המקורית.זה לא מתורץ עדיין.
לא בטוח.הצלחתו - הצלחתנו
בפשטות אין אפשרות מעשית להעביר זוכים. (איפה הם ישובצו ברשימה)בכלל אין התייחסות במכרז להעברת זוכים מהגרלה או סתם ככה שינויים שכאלה, אני בספק אם זה יעבור את האידור של אשד בקרה.
אבל תחשוב, הוספת דירות במכרז לשוק החופשי מחייבת על פי תנאי המכרז להעביר את הדירות לזוכים בהמתנה.בפשטות אין אפשרות מעשית להעביר זוכים. (איפה הם ישובצו ברשימה)
מה שכן-בהוספת דירות לשוק חופשי יש יתרונות ויש חסרונות.
מצד אחד זה סיבה שהרמה של הפרוייקט תעלה, מאידך גיסא אם הוא בוחר מה שבא לו הלך לזוכים על הדירות הטובות.
בעיקרון נכון, אבל בשלב הזה הוא יטען שזה ניוד מ 222.אבל תחשוב, הוספת דירות במכרז לשוק החופשי מחייבת על פי תנאי המכרז להעביר את הדירות לזוכים בהמתנה.
בקיצור סוגיה מעניינת לפתחם של גדולים וטובים @דג תמנון @יעקב הרמתי
לא נראה לי שיש כזה דבר להעביר זוכים מהגרלה אחת לשנייה.אולי @די יודע?
אז מה קורה במקרה של ניוד זכויות בין 2 מגרשים מוגרלים?לא נראה לי שיש כזה דבר להעביר זוכים מהגרלה אחת לשנייה.
יש לציין שבהגרלה 2450 יש ליזם 44 דירות לשוק חופשי.אז מה קורה במקרה של ניוד זכויות בין 2 מגרשים מוגרלים?
אז מה קורה במקרה של ניוד זכויות בין 2 מגרשים מוגרלים?
את הדירות של השוק החופשי לכאורה הוא יכול לנייד למתחם אחר.יש לציין שבהגרלה 2450 יש ליזם 44 דירות לשוק חופשי.
ובניוד הוא העביר 47 דירות להגרלה 2446.
יש קובץ של החלטת ועדה לתת היתר בתנאים ולנייד 47 דירות ממגרש 222את הדירות של השוק החופשי לכאורה הוא יכול לנייד למתחם אחר.
אם אתה אומר שהוא מנייד גם דירות של דירה בהנחה, אז אולי 47 דירות יכולים להיות בניין שלם, ויקבעו שכל הזוכים של הגרלה 2450 שמניידים אותם, בוחרים דירה בבניין החדש הזה שהתווסף בהגרלה 2446 (אותו רעיון של ההצרחה של רמה ה'1 לרמה ד'4). כמובן זה אישור מיוחד של משרד השיכון אם באמת יש כאן סיבה מיוחדת, לדוגמא שבגלל עתיקות בהגרלה 2450 צריך לבנות בניין פחות, ואז בהגרלה 2446 בונים בניין נוסף. כמובן זה לא אמור להיות על חשבון הזוכים המקוריים של הגרלה 2446.
השאלה אם בוודאות כל הנתונים שאתה כותב נכונים, או ייתכן ויש כאן טעות סופר וכדומה?
rhon.co.il
תוכניות מלאות של הגרלה 2446
המסקנות:![]()
Secure File Sharing - Filemail
Share files of any size, any format, any type, securelywww.filemail.com
עיריית בית שמש לא יודעת קרוא וכתוב.
הפרוייקט יכלול 5/6 קומות ללמטה כמו התוכנית המקורית
יבנה בצורת H כדי לאפשר 2 כיווני אויר בכל הדירות (@די )
עד 8 בקומה
79-85 יח"ד בבנין
7 בניינים
אגב, ההגשה היתה ב 9/3 ולא כמו שמפורסם. התאריך שמופיע באתר ההנדסה הוא תאריך חתימת המהנדס.
בשורות טובות לכולם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //