נכתב ע"י RUCH;1239310:שמעתי על שקיות ואקום לשמיכות פוך וכריות. מכניסים את השמיכה, שואבים את האויר, והשמיכה נהיית פיתה. ממש דקיקה. וכשמוציאים את השמיכה או הכרית מהשקית, היא מתנפחת שוב.
(יש גם כאלו כריות שמוכרים היום בצורה כזו). הבנתי ששקית כזו עולה בערך 20 ש"ח. והיא רב פעמית. יש גם כמה גדלים. ומומלץ ממש למי שחנוקה עם מקום לאכסון. זה מצמצם את המקום למינימום!
נכתב ע"י נ פלוס;1231901:בדיוק ראיתי פרסומת למי שמעוניינת...
נכתב ע"י KR;1234962:ולפי מה אתן ממיינות את הבגדים שלא בשימוש?
לי יש 2 ילדים, שיהיו בריאים, והערמות כבר מעכשיו מעל האוזניים. הם בן ובת, כך שלא מיחזרתי עדיין בגדים.
יש לי בינתיים פשוט שקית לכל אחד מכל עונה שהם לבשו. עד היום זה היה ממש מסודר,
אבל עם כל הכבוד, כשתיגמר העונה הבעל"ט, לא יהיה לי לאן להעלות את הבגדים. המקום מוצה.
אני הולכת לנסות את שיטות האריזה שכתבו פה, אולי התפוסה תצטצמצם.
אבל גם שמעתי ממישהי לאחרונה רעיון נחמד.
יש לה כבר יותר ילדים בלעה"ר, ושיגע אותה הקטע של השקיות...
מה גם שלפעמים יש ילדים יותר רזים או יותר מלאים, אז לא מועילה לה החלוקה השרירותית
של הגדלים מהילד הקודם.
היא קנתה סלסלות ענק שנכנסות לה בארונות הגבוהים.
סלסלה למכנסיים, שם היא קיפלה את כ-ל המכנסיים מכל הגדלים, צד חורף צד קיץ.
סלסלת חולצות בנים, סלסלת חולצות בנות, סלסלת חצאיות, פיג'מות וכן הלאה.
כך בתחילת עונה היא שולפת סלסלה אחר סלסלה וכולם מתחילים למדוד
היא עשתה כך להכל חוץ מבגדי תינוק/ת כמובן.
הסתייגות שלי: אין לי מושג מה בקשר לגדלים של הארונות שלה.
אצלי זה פשוט לא היה נכנס.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אוראל סולטן, Chaya Lea, אביגלוש ועוד 3 משתמשים6 //