רעיונות מה אפשר לעשות עם חצילים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;658344:
ושכחתי עוד שלב חשוב:
לאחר הקילוף אני מעבירה את תוך החציל למסננת על קערה
וממתינה עד שרוב הנוזלים יוצאים כדי שהסלט לא יצא מיימי.
לאה, לו הייתי רואה את זה לפני שבת...
היו לי בדיוק חצילים כאלה. (מהמכירה השכונתית, לא בררתי בחנות לבד) תכננתי להכין חצילים בתחמיץ (המתכון הכי אהוב על החבריא שלי) אבל אם כאלו חצילים זה לא בדיוק רעיון מוצלח. החלטתי "להמציא" סלט יווני, ככה בערך לפי איך שהוא נראה בחנות.
שמתי בחצילים שנקלו על האש חתיכות קטנטנות של גמבה אדומה (לא קלויה), הוספתי שום כתוש, שמן,קצת מלח וקוביות מלפפון חמוץ. חשבתי אולי להוסיף ירק עלי כמו פטרוזיליה, אבל לא היה לי.
כך יצא משהו בערך. טעים ונחמד אבל לא סלט חצילים יווני.

• הוסף לסימניות
קורס- תודה רבה!
הכנתי את החצילים בטעם כבד יצא טעים מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;658347:
לאה, לו הייתי רואה את זה לפני שבת...
היו לי בדיוק חצילים כאלה. (מהמכירה השכונתית, לא בררתי בחנות לבד) תכננתי להכין חצילים בתחמיץ (המתכון הכי אהוב על החבריא שלי) אבל אם כאלו חצילים זה לא בדיוק רעיון מוצלח. החלטתי "להמציא" סלט יווני, ככה בערך לפי איך שהוא נראה בחנות.
שמתי בחצילים שנקלו על האש חתיכות קטנטנות של גמבה אדומה (לא קלויה), הוספתי שום כתוש, שמן,קצת מלח וקוביות מלפפון חמוץ. חשבתי אולי להוסיף ירק עלי כמו פטרוזיליה, אבל לא היה לי.
כך יצא משהו בערך. טעים ונחמד אבל לא סלט חצילים יווני.
ולא יצא כזה מיימי ודליל? נשמע מאוד "בערך" ולא בדיוק יווני, אבל אם יצא טעים אז מה זה משנה...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;658001:
אחרי אשכול כזה עשיר,
מי שלא הכינה חצילים לשבת- שתצביע!
אני.....(אבל קניתי פרוסות חציל בתחמיץ וחציל בטעם כבד:))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;658356:
ולא יצא כזה מיימי ודליל? נשמע מאוד "בערך" ולא בדיוק יווני, אבל אם יצא טעים אז מה זה משנה...:)
היה מעט מיימי, לא קריטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה